5 motive să vrei să descoperi acum beneficiile masajului erotic

Considerat dintotdeauna un subiect tabu, masajul erotic este mai mult decât o înșiruire de atingeri intime menite să stârnească reacții de natură sexuală. Această practică are o istorie bogată, fiind utilizată dintotdeauna cu scop terapeutic, reușind să aducă numeroase beneficii celui care se bucura de ea. Vino la Salonul Confidential și descoperă pe propria piele ce efecte pozitive poate avea masajul erotic asupra ta!

Detensionează și relaxează

Ca orice alt tip de masaj realizat profesionist, și cel erotic reușește să elimine tensiunea acumulată în mușchi și celule. Ceea ce diferă în acest caz este faptul că este stimulat fiecare centimetru al corpului în așa fel încât să ai parte de o relaxare completă. La finalul ședinței de masaj te vei simți o nouă persoană, mai fericită, mai plină de viață și fără probleme. De asemenea, ajută și la combaterea durerilor de spate, gât, membre, fiind mai bun decât orice analgezic.

Te ajută să te descoperi

O ședință de masaj erotic poate fi privită ca un traseu inițiatic unde, la fiecare atingere, afli ceva nou despre tine. Alături de maseuza ta vei depista noi zone erogene, noi moduri în care îți place să fii atins, ce puncte sensibile ai etc. De asemenea, ai ocazia să pui în practică fantezii la care ai visat mereu, să le trăiești la intensitate maximă și să descoperi care erau motivațiile din spatele acestora.

Are efecte benefice pentru sănătate

Masajul este mai mult decât relaxare și acest lucru îl vei observa încă din primele minute. Ajută la detoxifierea organismului, cu efecte și la exterior, printr-o piele mai luminoasă și mai fermă. Îmbunătățește activitatea cardiacă, stimulează circulația sanguină în întreg corpul și eliberează energia negativă, determinând o stare fizică și psihică mai bună. 

Poate îmbunătăți relația de cuplu

Faptul că ai ocazia să descoperi ce îți place, cum și când, poate să te ajute să aduci mai multă pasiune în relația de acasă. De asemenea, la Confidential ai ocazia să optezi pentru ședințe de masaj de cuplu unde fiecare dintre voi veți avea parte de momente unice, vă veți cunoaște în ipostaze diferite și, ulterior, veți putea, în propria intimitate, să puneți în practică tot ce ați experimentat în salon.

Devine momentul tău de deconectare de la realitate

Problemele, grijile, stresul de zi cu zi își pun amprenta într-un mod negativ asupra stării tale generale. Cu fiecare ședință de masaj la Confidential ai șansa să uiți de toate acestea și să te concentrezi pe prezent. Activitatea este ideală pentru situațiile în care te simți copleșit și ai nevoie de un stimul puternic pentru a te putea deconecta complet de tot ce este negativ în viața ta.

Oferă-ți câteva clipe bine meritate de răsfăț în cadrul salonului Confidential!