Află care sunt avantajele oferite de serviciile de închirieri auto

În mod sigur te-ai confruntat cu situația în care trebuie să ajungi cât mai urgent într-o locație și mașina este cea mai bună variantă de transport.

Dacă nu poți utiliza autoturismul personal sau dacă nu deții unul, atunci alege serviciile de inchirieri masini Bucuresti. Nu trebuie să-ți faci griji în privința costurilor ridicate, deoarece în prezent cererea de mașini este mare și prețurile sunt avantajoase. Află cum poți rezerva și închiria un autovehicul din rândurile de mai jos.

Închirieri mașini București – informații utile

În capitală ai la dispoziție numeroase companii care se ocupă cu închirierea mașinilor, astfel încât tu să faci cea mai potrivită alegere. Verifică prețul, opțiunile incluse și condițiile solicitate înainte de a rezerva modelul dorit. Din punct de vedere al prețului este bine să cunoști că dimensiunea și categoria mașinii influențează direct acest aspect. De exemplu, o mașină de lux va avea un preț mult mai ridicat în comparație cu o mașină standard, de oraș. Totuși, gândește-te unde anume vei conduce autoturismul și alege cel mai potrivit model. Nu poți merge cu o mașină mică, de oraș, pe un drum accidentat, de munte.

Condiții solicitate de compania de închirieri auto

Pentru a putea conduce o mașină indiferent că este personală sau închiriată, vei avea nevoie de un permis auto valabil. Firmele de închirieri auto solicită ca acesta să aibă o valabilitate de minimum un an de zile. A doua condiție impusă face referire la vârstă. Nu poți închiria un autoturism dacă nu ai 19 ani împliniți. Cartea de identitate sau un pașaport valabil pot fi documente absolut necesare la semnarea contractului de închiriere.

Poți beneficia de o mașină închiriată dacă nu ai permis de conducere?

Răspunsul la această întrebare este da, atât timp cât optezi pentru o mașină cu șofer. Unele companii îți pun la dispoziție această varianta dacă ai nevoie să fii preluat de la aeroport sau dintr-o altă locație și te poate conduce acolo unde ai nevoie. Nu uita să verifici prețul, deoarece costul poate fi mai ridicat în comparație cu serviciul simplu de închiriere auto.

Verifică prețurile

Pentru a beneficia de o mașină este necesar să achiți un tarif către firma de închirieri auto. Verifică întotdeauna care sunt prețurile solicitate și dacă este necesar să achiți o sumă suplimentară de bani drept garanție. Mai mult, interesează-te dacă în afară de costul de închiriere îți pot fi percepute și alte taxe suplimentare. Acestea pot fi legate de: polița de asigurare obligatorie și facultativă, taxe percepute în cazul în care nu predai mașina la timp și în locația stabilită, taxa suplimentară dacă depășești un anumit număr de kilometri. Util este să știi că nu toate companiile îți solicită un tarif suplimentar pe numărul de kilometri parcurși. Accesează site-ul firmei pentru a verifică lista cu toate costurile și citește cu atenție detaliile din contract înainte să-l semnezi.

Contractul de închiriere și procedura de rezervare

Poți alege să rezervi o mașină online pe site-ul companiei de închirieri auto. Urmează cu atenție pașii și așteaptă să primești email-ul de confirmare. Verifică ca datele tale să fie corecte, modelul de mașină să fie cel ales de tine, prețul să nu difere de ce ai văzut afișat pe site și locația de preluare să fie cea stabilită. Pentru a beneficia efectiv de mașină este necesar să semnezi și un contract de închiriere. Nu uita de inspecția mașinii și de constatarea daunelor dacă acestea există.

Pe site-ul PriceCarz vei găsi lista completă cu mașinile disponibile, astfel încât să poți alege modelul dorit. Mai mult, vei putea beneficia de transparența serviciilor, de calitate, siguranță și flexibilitate!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +40751934934