Alegerea corecta a lichidelor pentru tigarile electronice

Tigarile electronice au devenit alternativa mult mai apreciata a tigarilor clasice, iar un merit important pentru acest rezultat trebuie sa fie acreditat acestor lichide tigari electronice. Fiecare vaper cu experienta recomanda ca tigara electronica sa nu fie alimentata doar cu un singur tip de lichid pentru o perioada nedeterminata de timp. In aceste cazuri, utilizatorul nu se va bucura de o experienta cu adevarat placuta a vapingului.

Chiar daca sunteti atras de o anumita aroma, incercati sa schimbati periodic aceste lichide tigari electronice si sa alegeti doar produsele de calitate din magazinele specializate. Vaperii se obisnuiesc cu gustul unei arome si cu timpul vor avea nevoie de o cantitate mai mare de abur sau de o concentratie mai mare de nicotina.

Daca utilizati o tigara electronica cu scopul de a renunta complet la fumat, concentratia nicotinei din lichidul pe care il introduceti in vaporizator trebuie sa fie cat mai mica. Trecerea trebuie sa fie una treptata pentru a va putea invata cu cat mai putina nicotina de la o zi la alta. Aromele va pot ajuta mult.

Scaderea concentratiei de nicotina din lichide tigarii electronice

Bineinteles ca trebuie sa aveti o tigara electronica de calitate cu o baterie suficient de puternica si cat mai usor de utilizat. O sa simtiti nevoia sa utilizati mai des tigara electronica, mai ales atunci cand trecerea de la un lichid cu o concentratie mare de nicotina la unul cu o concentratie redusa este brusca. Incercati sa va ocupati timpul cu cat mai multe activitati si sa utilizati tigara electronica doar atunci cand simtiti cu adevarat nevoia.

De multe ori persoanele fumeaza in exces datorita obisnuintei sau a timpului liber. Atunci cand esti concentrat pe lucru, pe un anumit proiect sau cand desfasurati activitati fizice, aceasta obisnuinta este uitata de catre creierul tau care este acum atent in alta directie.

Puteti alege lichide tigari electronice din magazinele care sunt cunoscute pentru vanzarea acestor produse, dar si sa va construiti propriul lichid cu propria concentratie de nicotina si propria cantitate de aroma. A doua varianta este una preferata mai mult de vaperii cu experienta care stiu cu exactitate cum sa prepare un lichid si folosesc doar produse de calitate de la producatorii de top.

Echipele din spatele unui brand cunoscut in Romania pentru vanzarea tigarilor electronice si ale accesoriilor sunt dispuse sa ofere asistenta in prepararea lichidelor pentru vaporizatoare.