Avantajele unei camere de supraveghere

Fie ca este vorba de supermarket, cladire administrativa sau garaj de parcare – un sistem de securitate sofisticat s-a dovedit de mult timp util in spatiul public. Acum companiile si gospodariile private urmeaza exemplul. Supravegherea video profesionala este menita sa sporeasca standardele de securitate, de aceea au foarte multe avantaje.

2012 a fost un an intunecat pentru intreaga lume. La acel moment au avut loc peste 61.000 de spargeri. Asta face aproape 170 de infractiuni pe zi. Intre timp,  spargerile sunt in continua scadere. Chiar si asa, 30.383 infractiuni au fost inregistrate numai in 2018 – aproximativ 83 pe zi. Si mai rau, doar o parte dintre faptasi sunt prinsi.

 

sursa foto:comenzi.ro

Aceste numere vorbesc doar in favoarea unei camere de supraveghere in propria casa . La urma urmei, nu numai daunele financiare, ci si cele psihologice cantaresc foarte mult. Daca cineva a patruns in camerele cele mai private, nimeni nu se va mai simti in siguranta. Ea sta cu ochii pe proprietatea personala in permanenta. Chiar si atunci cand nu este nimeni acasa,datorita ei, locuinta este pe maini sigure. Fie ca este high-end, standard, digital sau wireless – cu supravegherea video de inalta nu se va mai rata nimic. Deci, se pot face cumparaturile sau se va putea pleca in vacanta fara ezitare.

Politia vorbeste despre infractori ocazionali. Daca un potential hot va fi neobservat pentru o clipa, el isi salveaza sansa. Cu toate acestea, daca simte ca este urmarit, deseori nu isi ia in calcul planurile. Nu degeaba camera de supraveghere din casa este considerata prevenirea ideala a furtului. In ciuda furturilor exemplare si a prevenirii efractiei, cineva a putut accesa proprietatea personala, iar acum va fi o lunga investigatie. Cu o camera de supraveghere, ancheta poate fi accelerata. Daca hotii sunt suficient de curajosi pentru a incerca sa fure in ciuda echipamentului de supraveghere, camerele de supraveghere vor ajutain prinderea acestora. Mai ales modelele de inalta rezolutie cu calitate HD precum cele de la renumitii producatori sustin cautarea infractorilor. Daca rezolutia imaginii este moderata, este mult mai dificil in a identifica faptuitorul.

O camera de supraveghere da roade nu numai in afara casei. Merita, de asemenea, pastrarea unui ochi atent in casa – mai ales cu colegii de camera care au nevoie de multa ingrijire. Acesta este in special cazul bebelusilor, animalelor de companie si persoanelor in varsta. Exista situatii in care, se poate pleca in vacanta timp de doua saptamani. O calatorie de afaceri mai lunga este in asteptare. In weekend, nimeni nu poate vedea ca lucrurile merg bine singure. Asadar, o camera de supraveghere este raspunsul!

Pe vremuri exista gardianul casei, acum este camera de supraveghere. Indiferent daca usile si ferestrele sunt deschise sau exista obiecte de valoare, camerele compacte au o imagine de ansamblupentru intreaga zona a casei. Cu toate acestea, asistentii de supraveghere nu actioneaza ca un corp strain. Datorita designului discret, acestea se aliniaza neobservate in restul interiorului.O proprietate mare nu este intotdeauna o binecuvantare, deoarece se pierd rapid din vedere multi mp2. De aceea, o camera de supraveghere va ajuta intotdeauna!