Best Distribution – furnizor săpun lichid și alte produse curăţenie pentru hoteluri, pensiuni, restaurante

sapun lichid

Săpunul lichid este cel mai eficient sistem de reducere a costurilor pentru mediul HoReCa și un produs care este popular printre utilizatori.

Săpunul lichid pentru mâini este important deoarece permite persoanelor să se spele bine, ucigând germenii și prevenind răspândirea bolilor. Din această cauză, săpunul lichid este adesea un element necesar pentru băi și spații publice pentru a se respecta codurile generale de sănătate.

În general, săpunul lichid este adesea preferat în spațiile publice, deoarece este mai ușor de utilizat decât celelalte tipuri de săpunuri. Pentru acesta, cel mai indicat este lucru este instalarea unui dozator simplu, care poate fi accesat cu ușurință și întreținut convenabil.

Utilizarea săpunului lichid în mediul HoReCa contribuie la eficientizarea costurilor. Dispenserele de săpun oferă fiecărui utilizator cantitatea adecvată de săpun, deci există mai puține deșeuri și o utilizare mai bună a stocurilor de săpun. Curățarea chiuvetei este mult mai ușoară, deoarece săpunul nu lasă reziduuri. Acest lucru face ca utilizarea săpunului lichid să fie preferabilă și pentru uz casnic.

Firmele din HoReCa pot achiziționa săpun lichid online, din magazinul ServeteleDeHartie.ro. Comandând de aici, orice antreprenor poate obține multe avantaje, inclusiv o gamă largă de produse și servicii de livrare rapidă.

Săpunurile lichide sunt disponibile în multe variante și recipiente care sunt potrivite pentru uz public. Toate mărcile comercializate au proprietăți antibacteriene și asigură cea mai eficientă curățare posibilă.

Magazinul comercializează atât săpun lichid cât și săpun solid. Acestea sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, au PH neutru și agenți de catifelare și emoliere, fiind ambulate în cantități variate, de la 475 ml la 5 litri.

Unul dintre cele mai vândute tipuri de săpun lichid este Săpunul Lichid Premium de 5 litri, care se poate achiziționa la prețul de 26.5 lei, preț fără TVA.

Săpunul este indicat pentru uz frecvent, are PH neutru, este recomandat tuturor tipurilor de piele, fiind plăcut parfumat. Se folosește nediluat, se aplică pe piele, se masează și se clătește cu apă din abundență.

sapun lichid

Pe lângă gama variată de săpun, www.ServeteleDeHartie.ro oferă antreprenorilor din mediul HoReCa următoarele tipuri de produse: dezinfectanți avizați de Ministerul Sănătății,

  • consumabile din hârtie,
  • dispensere și dozatoare,
  • articole de unică folosință pentru catering,
  • echipamente de unică folosință,
  • articole de curățenie,
  • saci de menaj și coșuri de gunoi,
  • detergenți industriali profesionali,
  • produse hoteliere,
  • uscătoare de mâini și păr,
  • odorizanți și dezodorizanți.