Black Friday 2021: oferte și promoții de nerefuzat pe StudioCasa.ro

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de către iubitorii de reduceri, eveniment care în ultimii ani s-a bucurat de tot mai multă apreciere în România. În 2020, chiar dacă eram în plină pandemie, toate estimările au fost depășite în România și s-au făcut mai multe cumpărături precum niciodată. Conform statisticilor, s-a cheltuit un milion de lei în fiecare minut al zilei, ceea ce înseamnă cifre record.

Conform Wikipedia, Black Friday, ce se poate traduce ca Vinerea Neagră în limba română, este evenimentul de debut al sezonului de cumpărături de Crăciun. Acest eveniment are loc, la origini, după Ziua Recunoștinței, adică în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, de regulă între 23 și 29. În România însă, și nu numai, conceptul a fost modificat destul de mult.

În România, Black Friday are loc ceva mai devreme, iar asta din cauza zilelor libere cu ocazia Zilei naționale a României, pe 1 decembrie, dar și a iernii care uneori debutează în această perioadă, aspecte ce ar influența negativ durata livrării tuturor comenzilor.

Aproape toate magazinele online organizează în felul său o campanie de reduceri de Black Friday, însă anul acesta toată atenția ar trebui îndreptată către Studio Casa, cei care anunță reduceri foarte bune la toate categoriile de produse, ce merită avute în vedere de către fiecare persoană care și-a pus bani deoparte pentru a face cumpărături de Black Friday. Iată ce categorii ar trebui să ai în vedere de Black Friday pe Studio Casa:

Electrocasnice Mari

Black Friday reprezintă o ocazie excelentă pentru a schimba electrocasnicele vechi. Frigiderul nu mai păstrează prea bine mâncarea, aragazul te dezamăgește adesea sau poate ai nevoie de o mașină de spălat ori chiar de o hotă mai performantă? Ei bine, ai toate motivele pentru a avea în vedere categoria de electrocasnice mari de pe Studio Casa, acolo unde de Black Friday vei găsi numai prețuri excelente.

Aparate frigorifice, electrocasnice incorporabile sau aparate pentru tratarea aerului, toate vor avea discount-uri surprinzătoare!

Electrocasnice Mici

Poate că nu ai un buget prea mare pentru cumpărături de Black Friday, așa că în acest caz ai putea urmări categoria de electrocasnice mici. Aici sigur vei găsi o mulțime de aparate practice la prețuri foarte bune.

Ce ai putea avea în vedere din această categorie de pe Studio Casa în ziua cu cele mai mari reduceri din an? Ai la dispoziție o gamă bogată de aparate de gătit, aparate pentru curățenie, colecții pentru micul dejun, aparate pentru îngrijirea țesăturilor sau pentru îngrijirea personală, pentru preparat băuturi și chiar o gamă retro.

Prin urmare, indiferent care sunt nevoile pe care le întâmpini, sigur vei găsi un aparat care să-ți rezolve problema, pe care îl vei putea cumpăra la preț de Black Friday.

Aparate pentru prepararea cafelei

Iubești cafeaua? Sigur meriți un espressor care să îți ofere cea mai bună cafea. Iar de Black Friday îl poți cumpăra de pe Studio Casa la un preț excelent. Trebuie doar să verifici categoria de aparate pentru prepararea cafelei și sigur vei găsi un aparat de care să te îndrăgostești.

Decorațiuni pentru casă

Nu trebuie neapărat să cumperi aparate electrocasnice și electronice, mai ales dacă nu ai prea mulți bani, dar totuși vrei să faci cumpărături de Black Friday. Studio Casa îți propune categoria de decorațiuni, acolo unde vei găsi diferite obiecte între care textile, odorizante, produse pentru organizarea bucătăriei, dar și instrumente pentru gătit, pentru servit masa sau chiar chiuvete.

Indiferent ce vrei să cumperi din această categorie, prețurile excelente sigur te vor convinge să o faci!

Mobilier

Vrei o schimbare în locuința ta? O poți face de Black Friday, profitând de prețurile reduse la piesele de mobila din oferta Studio Casa. Găsești mobilier pentru fiecare încăpere, așa că sigur vei reuși să produci schimbări majore în locuința, fără a depune un efort financiar major.

TV, Audio-Video

În final, în Vinerea Neagră ai mai putea arunca o privire și în categoria TV, Audio-Video, deoarece ai putea găsi aici produse de care ai nevoie. Indiferent că ai nevoie de un suport sau un stand pentru televizor, o pereche de căști sau o telecomandă universală, prețurile reduse te vor convinge să le adaugi în coș.

Acestea sunt așadar principalele categorii de produse de pe StudioCasa.ro pe care ar trebui să le ai în vedere de Black Friday! Îți urăm succes în vânătoarea de cele mai bune reduceri!