Buchete trandafiri de sapun sau trandafiri din sapun in cutie? Care cadou are impact mai mare

trandafiri din sapun

De-a lungul unui an sunt o multime de zile speciale pentru ea sau pentru voi, zile in care trebuie sa ii faci si un cadou pe masura asteptarilor sale, pe masura evenimentului sarbatorit in doi. Traditia cadourilor de ocazii speciale este una foarte veche, oamenii obisnuiau si obisnuiesc sa isi faca diverse cadouri mai scumpe sau mai simple, mai ieftine, ca sa marcheze cumva evenimente importante de peste ani. Si ce cadou poate fi mai potrivit pentru astfel de zile decat un buchet de trandafiri din sapun sau o cutie plina cu trandafiri de sapun. Trandafirii realizati din sapun se pot pastra mai multa vreme, sunt mai rezistenti decat trandafirii naturali, se personalizeaza mai usor, sapunul poate fi colorat si parfumat cu cele mai interesante mirosuri.

Cu trandafirii din sapun stii ca marchezi evenimentul important din viata voastra intr-un mod original, trandafirii de sapun ii gasesti pe rafturile virtuale ale unei florarii online cu experienta, cum e de pilda si Floraria de Vis.

Buchet trandafiri din sapun

Doua sunt variantele in care vei putea comanda trandafiri de sapun: in buchete sau in cutii. Care are impactul cel mai mare si care te va ajuta sa o cuceresti mai usor? Trandafirii in buchete superbe sunt o alegere inteleapta si simpla daca vrei sa ii oferi un cadou clasic si modern in acelasi timp. Buchetele de trandafiri din sapun sunt personalizate de catre artizani cu experienta, se pot alege culori si nuante la care nu s-ar fi asteptat nimeni, fiecare trandafir arata aproape identic cu unul natural. Impactul buchetelor din trandafiri de sapun este unul suficient de mare pentru a avea mereu sanse sa o cuceresti si sa ii oferi un cadou de care se va putea folosi multa vreme si care ii va aminti de tine mereu. Spre deosebire de buchetele clasice cu flori, buchetele cu trandafiri de sapun de la Floraria de Vis au un impact vizual mai puternic, rezista bine si la transport, se pot pune in orice camera, in afara de baie sau de bucatarie, unde e umezeala si caldura destul de mare. Parfumurile puternice si persistente vor schimba imediat atmosfera si iti vor oferi mediul perfect pentru relaxare si discutii.

Cutie trandafiri din sapun                                                                          

Un impact vizual ceva mai mare il are cutia cu trandafiri din sapun premium. Pentru ca e un ambalaj atipic pentru niste flori de sapun, cutia poate avea un efect mai puternic asupra celei care o va primi. Poti pune mai multi trandafiri superbi in ea, o poti personaliza cu diverse decoratiuni, e foarte simplu sa alegi si dimensiunile care se potrivesc cadoului dorit. Cutiile cu trandafiri de sapun arata foarte bine si ii pastreaza in conditii excelente, se pot pune oriunde, cartonul le ofera is protectie la socuri. In afara de carton putem avea si cutii din materiale textile atent lucrate si combinate, din material plastic special, avem personalizare practic infinata la acest tip de ambalaj original.

Cutia cu trandafiri de sapun este cu atat mai interesanta cu cat are in interior si un aranjament deosebit al trandafirilor. Cei care se ocupa de crearea aranjamentelor se pot juca in mai multe feluri pana sa obtina un aranjament perfect si asta fara prea mare efort. E foarte simplu sa ai trandafiri in cutii de diverse dimensiuni, daca ii vei tine pe o masa sau intr-o vitrina vor avea un impact vizual puternic, vei avea o imagine de ansamblu asupra lor.

Depinde de fiecare client ce isi doreste sa cumpere din florariile online, cutie sau buchet, ambele ambalaje sunt interesante si originale si vor ajuta trandafirii de sapun sa isi atinga scopul si sa cucereasca persoana care ii va primi.