Cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta

Zafaran

În magazinul online zarafan.ro există parfumuri arăbești de marcă, cu un miros amețitor. Parfumul bărbătesc Oud Dinar este dedicat vieții și te urmărește până la rădăcinile sale. Deoarece tot ceea ce există în univers, tot ceea ce este viu, dar și neînsuflețit, constă din cele patru elemente pământ, aer, apă și foc. Acest lucru se credea deja în Grecia antică acum aproximativ 2500 de ani. Această învățătură și-a găsit drumul către Egipt, mai târziu printre arabi spre Mediterana și apoi spre Europa. Abia în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea chimia s-a separat de alchimie ca o știință exactă. Tabelul periodic al elementelor a înlocuit teoria celor patru elemente.

Oud Dinar evocă forfota vieții cu adevărat. Ananasul dulce acrișor se combină cu Iasomie și vanilie delicat. Scorțișoara fierbinte împreună de chihlimbarul și Labdaum apare în cele mai puternice note picante. Notele de șofran, trandafir, paciuli și Oud îmblânzesc această compoziție plină de viață, cu bule și cu hotărâre orientală. Oud Dinar afirmă viața în toată complexitatea ei, cu surprizele sale și mai ales cu dinamica imprevizibilă. Este cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta.

O mare tradiție filozofică

Alchimia este o mare tradiție filozofică cunoscută și practicată din cele mai vechi timpuri. Cei care au stăpânit-o au privit-o întotdeauna ca pe o etapă preliminară a unei înțelepciuni mai profunde. Acest lucru este valabil și pentru crearea parfumurilor unice din materii prime naturale rare folosind o tehnică de distilare individuală. Parfumurile arăbești așa cum le cunoaștem nu s-ar fi putut forma niciodată fără alchimie, deoarece această artă antică știa cum să obțină materii prime într-o formă perfect pură. Alchimia se întinde pe granițele materialului și a imaterialului, a pământului și a eterului, a realului și a magicului. Filozofii islamici au adus contribuții deosebit de mari hermeticilor alchimici.

Parfum arăbesc Oud Dinar

Oud Dinar subliniază esența acestei linii: esențe brute selectate și de înaltă calitate, prelucrate cu o tehnică specială și extrem de blândă de extracție și apoi combinate în esențe nobile și neobișnuite. O cutie cadou cu un parfum arăbesc bărbătesc cu note orientale este ideea perfectă pentru a-i oferi bărbatului din viața ta un cadou perfect. De asemenea, parfumul Oud Dinar este un cadou minunat pentru fratele, fiul sau cel mai bun prieten al tău. Dar, bineînțeles, nu trebuie să uiți nici de tatăl tău și nici de alți bărbați importanți din viața ta. Un parfum arăbesc bărbătesc este potrivit pentru Crăciun sau pentru o zi de naștere, dar și pentru oricare altă ocazie. Bărbaților, la fel ca și femeilor, le place să fie surprinși cu cadouri neașteptate. Surprinde-l pe bărbatul vieţii tale cu ceva îndrăzneț și extravagant – apa de parfum arăbesc Oud Dinar.

Singurul truc aici este că nu știi dacă vei nimeri gustul persoanei, dar dacă îl cunoști bine – este puțin probabil să ai dificultăți. În cazul în care dorești să alegi un parfum pentru o persoană mai îndepărtată, poți paria în siguranță pe parfumul bărbătesc arăbesc Oud Dinar, care este un cadou excelent pentru un bărbat obișnuit să conducă și căruia, pur și simplu nu se poate să nu-i placă.