Când pot baloanele și aranjamentele florale să reprezinte un cadou romantic?

OkFlora

Aștepți acest moment în incertitudine și, în același timp, este adesea însoțit de entuziasm. Prima întâlnire, pentru că vorbim despre ea, evocă o mulțime de emoții și, uneori, dileme. Îți pui diverse întrebări: cum va arăta? Veți avea ceva de vorbit? Și în cele din urmă – ar trebui să cumperi flori pentru aleasa ta și, dacă da, ce fel de flori? Vei găsi sfaturi utile pentru ultima întrebare, iar răspunsurile te vor ajuta să surprinzi pozitiv acea femeie.

Un buchet sau o floare?

Probabil că mai mult de un bărbat a venit cu ideea de a cumpăra un buchet mare de trandafiri roșii înainte de a-și întâlni pentru prima dată fata de vis. Aceasta este cea mai bună soluție? Nu neapărat. În timp ce însăși oferirea florilor este de obicei văzută ca un gest frumos, în număr mare și la prima întâlnire, pot pur și simplu să copleșească. De aceea este o idee bună să începi cu un mic cadou floral. Poate fi un buchet din mai multe bucăți, legate cu o panglică delicată. O singură floare va funcționa, de asemenea – de exemplu, floarea-soarelui sau un trandafir. Cu siguranță va aduce un zâmbet și o va face pe cea aleasă să aprecieze eforturile tale!

Când vine vorba de culori, le poți urma simbolismul. Trandafirii roșii înseamnă dragoste fierbinte, așa că ar putea fi mai bine să renunți la ei la prima întâlnire. Optează pentru culori neutre precum roz pal. Florile în culori neobișnuite vor fi, de asemenea, un cadou original. Violet? Două culori? De ce nu! Nimic nu te împiedică să alegi un gen complet diferit. Trandafirii nu sunt singura opțiune! Deci poate lalele sau gerbere? Sau poate un buchet de lavandă? Aranjamentele florale sunt, de asemenea, o idee bună.

Flori și o întâlnire: când și cum să oferi?

Atunci când decizi să cumperi acest tip de cadou, merită să iei în considerare locul de întâlnire. Cum se leagă de dar? Iată câteva sfaturi!

Mergi la o plimbare în parc? Într-o astfel de situație, achiziționarea unui buchet nu este posibilă. Înainte de încheierea întâlnirii, ar putea rămâne doar un smoc de flori ofilit.  Cumpără-i alesei o floarea-soarelui drăguță sau un singur trandafir mai mare!

Dacă ai fost de acord cu partenera că o vei lua de acasă, uimește-o cu un buchet mic. Acesta va putea fi lăsat imediat într-o vază cu apă și nu îți vei face griji că se va ofili.

Dacă te întâlnești într-un restaurant, nu există nicio problemă. Florile pot fi întotdeauna așezate într-un vas suplimentar de apă. Doar cere-i chelnerului acest lucru. De multe ori personalul propune o astfel de soluție atunci când vede că femeia a primit un buchet!

Când mergi la operă sau la teatru, este mai bine să renunți la flori. Păstrarea lor pe durata unei reprezentații sau a unei piese de teatru ar putea fi problematică.

Trimiterea florilor după o întâlnire

O altă idee pentru a-ți arăta dragostea față de altcineva este să îi trimiți un cadou de flori după prima întâlnire. Această opțiune va funcționa atunci când simți că v-ați distrat amândoi și cu siguranță dorești să continui relația. Alege o cutie cu baloane surpriza și flori pentru a fi livrate la ușă și îi vei oferi acelei femei o surpriză frumoasă! Poți atașa chiar și un mesaj de mulțumire cadoului, pentru a o impresiona cu adevărat!