Casa Funerara Deus gata sa intervina la orice ora, sa te ajute sa organizezi inmormantarea

In casa in care se afla un bolnav grav se doarme foarte putin si toata lumea este obosita si nervoasa. El are dureri mari, stie ca va muri si din cauza aceasta nu mai este generos si parca este gelos pe cei ai casei care sunt sanatosi. Din pacate, bolnavii au impresia ca nu sunt intelesi si nu li se acorda atentia cuvenita, in timp ce apartinatorii ajung sa creada ca suferinzii nu sunt recunoscatori pe cat ar trebui.

Da, este greu si sa fii grav bolnav, dar si sa ingrijesti un bolnav.

Apartinatorilor li se inchid ochii de oboseala mai ales cand a doua zi dupa supravegherea bolnavului se mai duc si la munca.

Cu toate acestea decesul marcheza la fel de tare familia si este la fel de epuizant ca noptile petrecute la capataiul bolnavului.

Cand simti ca nu mai poti stand langa patul in vecinatatea caruia arde o lumanare si privind trupul lipsit de viata pentru care moartea a venit ca o izbavire, pune mana pe telefon si suna la numarul unic 07Funerare si operatorul iti va face legatura cu cea mai apropiata firma de servicii funerare Botosani.

Vei vedea ca operatorul de serviciu iti va transmite condoleante si in timp ce te consiliaza gratuit telefonic, echipa suna deja la interfon, fiindca a sosit sa preia decedatul decent.

Specialistii de la pompe funebre non stop Botosani vin pregatiti cu tot ce trebuie si transporta decedatul cu autoutilitare dotate cu temperaturi scazute, sa nu aiba de suferit din cauza caldurii. Sa nu uitam ca noptile de vara sunt fierbinti