Ce presupune un program de fidelizare client și cum obții un cod reducere answear

Devine din ce în ce mai important să fie oferite programe de fidelizare clienților, precum și tehnologiile și platformele digitale care stau la baza acestora.

Recomandările joacă un rol semnificativ în păstrarea clienților și promovarea mărcii.

Programele de loialitate nu se limitează doar la câteva reduceri. Aceste vouchere se bazează pe istoricul achizițiilor și pe datele furnizate de client pentru a comunica ofertele care se potrivesc acestora, la momentul potrivit și, astfel, pentru a îmbunătăți experiența generală a clientului. Acest lucru oferă companiilor posibilitatea de a-și dezvolta baza de clienți și de a oferi recompense și mai bune prin încheierea de parteneriate cu alte companii.

Ce este un program de loialitate?

Prin definiție, un program de loialitate identifică și recompensează cliențîi care cumpără regulat sau care sunt loiali unui brand. Acesta din urmă ii poate recompensă apoi printr-un sistem de puncte sau cu avantaje. Cu aceste stimulente și beneficii specifice, clientul devine de obicei un client fidel sau, chiar mai bine, un ambasador al mărcii. Aceste oferte pot lua mai multe forme: produse gratuite, recompense, cupoane sau avantaje rezervate persoanelor din interior, cum ar fi accesul privilegiat la produse noi. Poți face și tu parte din clubul answear, poți primi regulat un cod reducere answear ca să te bucuri de privilegii mereu!

Oferirea unui produs sau serviciu suplimentar în timpul unei achiziții este, prin urmare, o modalitate excelentă de a te asigura că ai luat decizia corectă intrând în rândul clienților noștri fideli.

Programele de loialitate oferă o serie de avantaje:

Loialitate mai bună: astăzi, luați decizii de cumpărare în funcție de preț, dar și de valorile pe care le împărtășim împreună cu marca, de angajament și de experiența generală.

Se împrăștie vestea: dacă apreciați beneficiile programului de loialitate, spuneți și altora! Avem un cod reducere answear la haine, încălțăminte și accesorii pentru fiecare!

Rentabilitate: Este mai profitabil să beneficiați de reduceri în mod regulat, iar noi nu ne dorim decât să vă oferim cea mai bună experiență online!

Conținutul generat de utilizatori: programele care încurajează clienții fericiți să posteze recenzii și să evalueze mărcile pe site-uri web și pe rețelele sociale creează ambasadori puternici ai mărcii. Deci va invităm să vă spuneți părerea!

Cu toate acestea, a avea un program de loialitate bine conceput întărește legătura dintre un client și o marcă. Desigur, oferirea uneia sau a două recompense în momentul vânzării poate fi primul declanșator pentru o achiziție, de aceea va oferim un cod reducere answear la prima comandă.

Ne străduim să vă oferim programele de loialitate care să formeze baza unei experiențe plăcute. Cel mai bun program de loialitate implică oferirea de recompense care devin mai importante cu cât cumpărati mai mult. Prin abonarea la newsletter, beneficiați de informații la zi despre ultimele tendințe, produse exclusive la prețuri grozave, idei și sfaturi despre cum să vă îmbrăcați și un cod reducere answear pe mail.

În concluzie, intenția noastră nu este doar să păstrăm clienții mulțumiți doar la prima vânzare. Este un angajament în scopul de a vă determina să revineti și să cumpărați în continuare produse care să vă ajute să economisiți, devenind loiali clubului nostru.