Cele mai importante cinci motive pentru care oamenii apelează la un serviciu de remorcare

Cele mai importante cinci motive pentru care oamenii apelează la un serviciu de remorcare

Cele mai importante cinci motive pentru care oamenii apelează la un serviciu de remorcare

Suntem în industria de servicii de tractare de mult timp. De-a lungul anilor de remorcare a mașinilor și camioanelor în Charlotte, probabil că nu există un scenariu pe care să nu-l vedem. Ca atunci când am salvat o motocicletă dintr-un copac sau când am fost chemați să pescuim un Chevy din ’55 dintr-un iaz. Ai încredere în noi – am văzut totul.

Cu toate acestea, există o serie de apeluri de bază de serviciu de remorcare primite în mod constant în fiecare zi, iar noi primim întrebări din când în când cu privire la ceea ce sunt acestea de fapt. Așadar, astăzi, întrucât toată lumea face parte din listele „Top 5”, am vrut să trec peste primele cinci motive pentru care oamenii solicită un serviciu de remorcare …

1. Blocarea accidentală a cheilor în mașină

Se poate întâmpla celei mai harnice persoane. Vă grăbiți și lăsați cheile în mașină în timp ce încuiați ușa mașinii. Există mai multe sfaturi care vă ajută să evitați blocarea cheilor în mașină. (Consultați postarea noastră anterioară pe blog pentru a afla cum să preveniți blocarea accidentală a cheilor în mașină.)

2. Mașina dvs. se supraîncălzește

Această problemă afectează adesea vehiculele mai vechi atunci când furtunul radiatorului începe să se uzeze. La autovehiculele noi, supraîncălzirea poate fi cauzată de uitarea verificării nivelurilor de lichid de răcire la începutul sezonului sau dacă aveți puține uleiuri. Puteți contribui la prevenirea apariției acestui lucru, asigurându-vă că mașina este întreținută de un mecanic la începutul sezonului estival, deoarece cea mai mare supraîncălzire are loc în lunile fierbinți ale verii.

3. Experimentezi un cauciuc plat

O anvelopă plată sau o explozie are loc atunci când anvelopele de pe vehicul sunt vechi, alinierea este oprită sau treceți peste ceva ascuțit. Rotirea anvelopelor și schimbarea acestora atunci când acestea sunt uzate pot ajuta la reducerea riscului de explozie. Puteți ajuta la prevenirea nevoii de servicii de tractare sector 1 păstrând tot timpul o anvelopă de rezervă și un cric în vehicul.

4. Aveți o baterie descărcată

Dacă bateria dvs. este veche, murdară sau conexiunile sunt corodate, este posibil ca mașina dvs. să nu fie capabilă să pornească. Un alt lucru obișnuit care se întâmplă este lăsarea accidentală a luminilor vehiculului aprinse și golirea bateriei. Când se întâmplă acest lucru, va trebui să vă scăpați mașina. Puteți ajuta la evitarea nevoii de a apela un camion de remorcare păstrând un set sau un cablu jumper în vehicul.

5. Mașina dvs. nu va porni

Nu este nimic mai enervant decât să ai un vehicul care să nu pornească. Puteți contribui la reducerea riscului de acest lucru prin întreținerea regulată a mașinii. Dacă întâmpinați o problemă cu mașina, apelați Terry’s Auto Service și Towing. Asistența noastră rutieră vă va ajuta cu plăcere și vă va readuce vehiculul în funcțiune.