Cele mai practice 5 tipuri de accesorii pentru baie de care ai nevoie acasă

Îți dorești să te bucuri de confort în propria locuință? Începe prin a investi în accesorii baie practice, care îți vor transforma momentele personale într-unele cât mai plăcute.

De la dispensere de săpun, până la agățători de prosoape ori suporturi pentru hârtia igienică, iată doar câteva dintre obiectele pe care le ai la dispoziție! Toate aceste accesorii baie pot fi comandate online, astfel încât să-ți eficientizezi timpul.

Dispensere de săpun lichid, accesorii baie practice

Unele dintre cele mai interesante accesorii de baie pe care le ai la dispoziție acum sunt dispenserele de săpun lichid. Acestea au volume diferite, ceea ce înseamnă că poți alege un model care să îți fie pe plac, în funcție de cât de mult urmează să îl folosești. Este suficient să-ți apropii mâinile de dispenser, pentru ca săpunul lichid să curgă exact atât cât este necesar.

Savoniere

Dacă încă ești adeptul săpunului solid și nu vrei să renunți la acesta, ai nevoie și de savoniera perfectă. Ea poate fi rotundă sau dreptunghiulară, uni sau cu modele interesante din punct de vedere cromatic. Avantajul de a avea o savonieră constă în faptul că o poți muta oricând ai nevoie și, în același timp, îți păstrezi săpunul în cele mai bune condiții.

Suporturi pentru prosoapele de baie

În baie ai nevoie atât de prosoape de mâini și de față, cât și de prosoape de corp, dar pentru a le avea la îndemână, îți sunt necesare suporturi pe care să le așezi. Poți opta fie pentru inelele elegante, argintii, de diferite dimensiuni, fie pentru barele dreptunghiulare, pe care le poți insera în perete, cât mai aproape de lavoar ori de cabina de duș sau de cadă. Montajul durează foarte puțin, iar ulterior te vei bucura de confortul pe care îl meriți.

Suporturi pentru hârtia igienică

Pe lista accesoriilor de care mai ai nevoie în baie se numără și suporturile pentru hârtia igienică. Acestea se află pe piață în mai multe modele și dimensiuni. În funcție de preferințele pe care le ai, te poți îndrepta către un suport independent, pe care nu trebuie să îl montezi sau pentru un suport clasic, ce se montează pe perete. Astfel, te asiguri că hârtia igienică va fi mereu ferită de praf.

Pahare de baie

Paharele de baie sunt concepute special pentru a-ți veni în ajutor atunci când vrei să-ți păstrezi periuța de dinți sau pasta de dinți la îndemână. Aceste accesorii au forme și culori diferite, permițându-ți astfel să alegi varianta care se potrivește cel mai bine în propria baie. Ușor de întreținut, paharele sunt rezistente și le poți utiliza o perioadă îndelungată, până decizi să le înlocuiești cu alte modele.

Seturi complete

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru a căuta accesorii de baie individuale, nu-ți face griji! Seturile complete sunt disponibile pentru tine în mediul online. Acestea conțin toate obiectele de care ai nevoie acasă, începând de la suporturi de hârtie igienică, agățători de prosoape sau chiar furtune de duș.

Accesând Baterii-lux.ro vei găsi aici o varietate de produse calitative, pe care le poți utiliza pe termen lung în locuința personală. Accesoriile sunt interesante inclusiv din punct de vedere cromatic și al design-ului, ajutându-te să îți creionezi astfel în spațiul personal imaginea pe care ți-o dorești. Online mai găsești, însă, și alte obiecte practice: de la baterii sanitare, până la furtune de duș, pare sau chiar lavoare. Imediat după ce-ți plasezi comanda, o vei primi acasă în cel mai scurt timp!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0721482872