Cum poate ajunge o tabla magnetica la o durata de viata estimata la 25 de ani?

tabla magnetica

tabla magnetica

Tabla magnetica reprezinta unul dintre cele mai versatile articole din oferta unui furnizor de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou. Aceasta poate fi folosita atat in scoli si licee, inlocuind clasica tabla neagra cu burete si creta, cat si in multinationale si corporatii, pentru sedintele cu angajatii.

Mai mult decat atat, o astfel de tabla este oportuna si in restaurante sau hoteluri, pentru afisarea meniului si a altor informatii, dar si in camera copilului, ajutand la dezvoltarea creativitatii acestuia. Prezentate pe un astfel de suport interactiv, cifrele, cuvintele si graficele vor deveni mai palpabile si mai usor de inteles de catre toti cei interesati.

In oferta www.officeclass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr. 1 din Romania, se regasesc nu mai putin de 200 de modele de tabla magnetica. Acestea se impart in clasicele Whiteboard, table cu stand mobil, de sticla, triptice sau interactive.

Ele au rame din lemn sau aluminiu si dimensiuni care variaza intre 30×40 de centimetri (0,12 metri patrati) si 120×400 de centimetri (4,8 metri patrati). Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international in domeniu, precum Forster, Dahle, Desq, Herlitz, Magnetoplan, Memoboards, Sigel si Optima.

In ceea ce priveste durata de viata estimata, majoritatea tipurilor de tabla magnetica de la OfficeClass.ro sunt proiectate pentru 2-5 ani, insa exista si exceptii notabile, modele care ar putea fi folosite chiar si 25 de ani fara a se deteriora semnificativ.

Despre unul dintre acestea vom vorbi in continuare, mai exact despre un Whiteboard de tip Office, cu suprafata de 400×120 de centimetri, disponibil cu o reducere notabila. Astfel, daca achizitionezi acum acest produs, vei plati doar 1.293,59 de lei, o reducere de 359,10 lei fata de pretul obisnuit. Iata, in continuare, care sunt principalele caracteristici ale acestui obiect extrem de util in orice imprejurare:

Tabla magnetica alba (Whiteboard), 400×120 cm, Office – pret 1.293,59 de lei (o reducere de 359,10 lei fata de pretul obisnuit de 1652,69 de lei)

Acest produs are o suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica, fiind realizat din tabla emailata de otel de 0,25 milimetri grosime. Tabla este incasabila la socuri punctuale, tratata sa reziste la zgarieturi si factori externi, avand un termen de exploatare de nu mai putin de 25 de ani.

Modelul de fata se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete, dar si cu tavita pentru markere si burete. Scrierea se face cu markere lavabile, iar stergerea, cu un burete uscat.

Aceasta tabla magnetica este fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditata de organismele internationale. Rama este realizata din aluminiu cu coltar ABS din plastic si include suport pentru carioca, iar suprafata din spate este acoperita cu folie zincata.

Tabla este neasamblata, vine insotita de elemente de fixare (urechiuse care se agata) si are o garantie de la producator de 5 ani. Daca doresti sa comanzi acest produs din oferta OfficeClass.ro, trebuie sa stii ca vei beneficia de transport gratuit si livrare in maximum 24-48 de ore in toata tara.