Cum sa inchiriezi masina dorita

man in suit offering a car key to the observer, with a car in the background

Daca ai nevoie de o masina pentru a pleca in concediu cu prietenii sau familia, daca esti nevoit sa faci o calatorie de business sau pur si simplu ai nevoie de o masina pentru a te deplasa, poti apela cu incredere la companiile de inchirieri  .

In momentul de fata, sa inchiriezi o masina este foarte simplu. Trebuie doar sa ai acces la internet pentru a putea intra pe site-urile companiilor de inchiriat masini si pentru a putea studia si compara ofertele acestora.

Majoritatea companiilor detin toate informatiile necesare privind pasii necesari inchirierii unei masini, tarifele de inchiriere, gama de masini detinute si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea inchiria o masina.

Decizia de a alege o anumita masina apartine clientului si se bazeaza de obicei pe criterii legate de buget, capacitatea motorului, confortul si siguranta oferite de autovehicul si nu in ultimul rand necesitatile sale.

In general, tarifele pleaca de la 17 – 18 euro, ajungand si pana la 100 euro, pretul variind in functie de tipul de masina aleasa si clasa in care se incadreaza aceasta.

Gama de masini care se pot inchiria este complexa, incepand de la masini mici pana la masini cu 7 locuri si mini-van-uri, de la masini din clasa economica pana la masini din clasa de lux, in functie de necesitatiile clientilor.

Conditiile pentru a inchiria o masina sunt simple: trebuie sa ai minim 21 de ani si cel putin 1 an de la obtinerea perimisului de conducere.

Daca te-ai hotarat la serviciile unei anumite companii deinchirieri masini si indeplinesti aceste conditii poti trece la rezervarea masinii alese.

Rezervarea se poate face prin intermediul formularului de pe site-ul companiei, telefonic sau prin email.

Pentru a inchiria o masina este necesara semnarea unui contract in care se specifica numele persoanei ce va conduce masina, modelul autoturismului ales, ora, data si locul livrarii masinii.

Autoturismul se preia si se preda cu rezervorul exact asa cum este primit.

Asadar pasii pentru inchirierea unei masini sunt simpli. Cauti compania de inchirieri care sa iti furnizeze serviciile complete, ii contactezi prin e-mail sau prin telefon, alegi masina care corespunde nevoilor tale si care te face sa te simti in siguranta, citesti contractul de inchiriere si il semnezi si masina este a ta pentru intervalul in care ai inchiriat-o.