Daca alegi sa faci videochat in Iasi, urmatorii ani pot fi cei mai fericiti din viata ta!

videochat iasi

videochat iasi

Femeile din regiunea Moldovei au reputatia de a fi cele mai frumoase din Romania si chiar din aceasta parte a Europei. Prin urmare, este normal sa profite de atuurile lor pentru a face o cariera ca model de videochat Iasi. Totul a devenit posibil odata ce un studio de top a deschis o locatie de lucru in cel mai mare oras din zona de est a Romaniei.

Ce bani poti castiga daca faci videochat in Iasi?

Inca din primele trei luni de dupa semnarea contractului de artist-interpret de la studio20.ro, primesti, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizezi in acest timp pe platformele online dedicate adultilor. Bineinteles, aceasta suma minima nu mai este luata in considerare atunci cand incepi sa castigi mai mult.

videochat iasi
videochat iasi

Dupa aceea, ai parte de un comision de baza in valoare de 50% din incasarile generate pe site-uri. Acestuia i se pot adauga o serie de bonusuri consistente, dupa cum urmeaza:

5% pentru minimum 100 de ore lucrate intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video, ceea ce face tinta mai usor de atins.

inca 5% pentru modelele de videochat din Iasi care obtin castiguri de peste 15 000 de dolari intr-o perioada de doua saptamani;

un alt bonus de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

5% pentru un comportament online absolut perfect;

inca un bonus in valoare de 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acesta se acorda, in luna iunie a fiecarui an, pentru intregul an calendaristic precedent. De exemplu, fetele care au facut parte intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2022 din echipa aceluiasi studio de videochat din Bucuresti sunt recompensate in luna iunie 2023.

In plus, dupa 6 luni de activitate exista si posibilitatea de a obtine credite fara intermedierea unei banci, direct de la firma si in conditii deosebit de avantajoase. Astfel, modelele isi pot indeplini mai rapid unele vise, precum cumpararea masinii sau a locuintei dorite. Ulterior, banii vor fi retinuti din sumele castigate pe platformele dedicate adultilor.

Alte beneficii de care ai parte intr-un studio de videochat din Iasi

Programul flexibil reprezinta unul dintre avantajele majore, apreciat indeosebi de fetele care urmeaza in paralel cursurile unei facultati. Fiecare model alege, la inceputul fiecarei perioade, tura in care doreste sa lucreze si poate sa isi inceapa programul dimineata, dupa-amiaza sau la miezul noptii.

Confidentialitatea este respectata intotdeauna, deoarece multe fete nu vor ca toata lumea sa afle cu ce anume se ocupa. Ele lucreaza folosind un pseudonim care nu este dezvaluit niciunei persoane din afara studioului. In plus, au posibilitatea de a bloca utilizatorii dintr-o anumita zona geografica.

Un beneficiu major il constituie si oportunitatea de a invata lucruri noi, care ulterior le vor fi de folos indiferent de cariera aleasa. De exemplu, incepatoarele au parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza si de cultura generala. Ele ajung sa cunoasca foarte bine oamenii, datorita interactiunii zilnice cu membrii platformelor online.

Daca alegi sa faci videochat Iasi, urmatorii ani pot fi cei mai fericiti din viata ta, aducandu-ti implinirea tuturor dorintelor!