De ce este atat de avantajoasa folosirea unui mop cu aburi?

mop cu aburi

mop cu aburi

Utilizat in mod corect, un mop cu aburi este cea mai naturala si eficienta solutie pentru a elimina murdaria de pe suprafete. In plus, un astfel de dispozitiv distruge 99,99% dintre bacteriile prezente in spatiile casnice, precum salmonella, E.coli sau Stafilococul, dar si acarienii de praf sau chiar mucegaiul!

Facand uz de temperaturile ridicate ale aburului, aceste aparate ingenioase pot curata si dezinfecta rapid orice tip de suprafata, inclusiv cele verticale! In oferta producatorului italian polti.ro vei descoperi o gama intreaga de asemenea produse, precum si alte aparate de curatat cu aburi.

Exista si alte avantaje la folosirea acestui tip de mop: aburi de calitate, care nu contin substante toxice si care nu afecteaza in niciun fel materialele expuse curatarii. Mai mult, in cazul curatarii altor elemente, precum hota sau robinetul de la chiuveta, nu risti sa fii expus apoi la varii chimicale cu potential toxic.

Mopurile pe baza de aburi functioneaza prin folosirea vaporilor si distribuirea acestora sub presiune. Aburul patrunde in profunzimea suprafetelor, fortand afara orice urma de murdarie. Pentru unele persoane, insa, nu este clar care sunt beneficiile aparatelor de tip “mop aburi”. Iata cateva dintre acestea:

  1. Sunt foarte eficiente la curatare – Aburul la temperaturi ridicate este un solvent foarte puternic, care dizolva si elimina astfel murdaria, bacteriile si grasimile.

 

  1. Sunt foarte usor de folosit – Oricine poate deprinde rapid toate cele necesare pentru a folosi acest aparat la capacitatea maxima.

 

  1. Economisesti timp – Fata de metodele traditionale de curatenie, un mop cu aburi elimina murdaria la 1-2 treceri. De asemenea, timpul necesar pentru formarea vaporilor este foarte scurt, de doar cateva secunde. Ca sa nu mai pomenim de evitarea altor operatiuni, precum mutatul sau schimbarea apei din galeata, prezente in cazul folosirii unui mop clasic.

 

  1. Suprafetele vor straluci – La propriu! Nicio solutie nu se compara cu folosirea unui astfel de mop! Aburii de mare calitate confera un luciu deosebit atat podelelor, cat si faiantei, suprafetelor cromate sau gresiei! Obtii rezultate remarcabile inca de la prima trecere!

 

  1. Nu mai trebuie sa astepti ca sa se evapore apa – Suprafetele se usuca imediat, in doar cateva secunde. Astfel, un mop cu aburi este util atat in spatiile casnice, cat si in cele des tranzitate, unde poate fi folosit cu succes chiar si in timpul desfasurarii activitatilor.

 

  1. Este prietenos cu mediul – Acest aparat foloseste doar curent electric si apa de la robinet. Eviti astfel utilizarea de chimicale toxice, care pot afecta sanatatea celor din jur sau pot lasa pete sau degrada materialele dupa folosiri repetate. Casa ta va deveni un mediu mai sigur atat pentru copii, cat si pentru animalele de companie!

 

  1. Este perfect pentru familiile cu membri alergici – Scapi de orice sursa potential alergenica, precum particulele de polen, acarienii de praf, oua de insecte sau par de animale. Totul foarte rapid si fara a folosi chimicale!

Asadar, alege si tu aceasta solutie avantajoasa pentru a obtine curatenie la superlativ! Intra pe Polti.ro si descopera toate produsele din categorie! Bucura-te si tu de eficienta si convenienta aparatelor de curatat cu aburi de la Polti.ro!