De ce este necesara scanarea laser 3D in realizarea proiectelor de constructii?

Ori de cate ori sunteti pe punctul de a demara proiecte de constructii, este foarte important sa luati in calcul cele mai eficiente si precise proceduri care sa va ajute sa obtineti rezultate fara cusur. Eurosurvey vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de scanare laser 3D pentru proiecte de constructii care furnizeaza toate detaliile de care aveti nevoie. S-a remarcat ca fiind partener de incredere pentru lucrari de mari amploare din tara si nu numai si de peste 14 ani onoreaza cu succes fiecare solicitare. Astfel, este partenerul ideal pentru a va ajuta sa va atingeti toate obiectivele.

Ce avantaje confera scanarea laser 3D?

Acest procedeu poate reprezenta o etapa esentiala in redactarea schitelor si planurilor de constructii. Cu ajutorul sau se pot obtine toate informatiile necesare in foarte scurt timp, in asa fel incat demararea lucrarilor sa poata incepe cat mai repede.

Un alt avantaj este dat de faptul ca se pot face proiectii preliminare ale situatiei din teren. Astfel, se pot sesiza chiar si cele mai mici defecte care ar putea periclita reusita lucrarii. In plus, acest lucru este folositor si pentru a face teste cu privire la pozitionarea pieselor de rezistenta, a peretilor si nu numai, pentru a ajunge la cea mai buna varianta. Nu in ultimul rand, aceste proiectii pot servi drept ghid pentru amenajarea sau reamenajarea spatiului interior. Piesele de mobilier pot fi modificate in mediul tridimensional pentru a nu mai fi necesare modificari multiple in plan real pentru a ajunge in forma ideala.

Scanarea laser 3D poate fi utila si in cazul in care se vizeaza demolari sau modificari arhitecturale. Furnizeaza date cu privire la grosimea peretilor, la eventuale urme de degradare neobservabile cu ochiul liber, calitatea lucrarilor precedente; toate acestea fiind necesare pentru a contura un cadru sigur si precis.

Alege Eurosurvey pentru cele mai bune rezultate

Eurosurvey activeaza in domeniul masuratorilor terestre si de cadastru din tara de peste 14 ani ceea ce inseamna ca poseda o experienta vasta in acest sens.

Viteza

Timpul de analiza si de generare a rezultatelor este cu mult redus, ceea ce ofera posibilitatea de a face lucrurile eficient.

Precizie si eficienta

Scanarea laser 3D se realizeaza cu maxima precizie, eliminand majoritatea erorilor de masurare care ar putea aparea pe parcurs. Tehnologia utilizata la Eurosurvey a demonstrat de-a lungul timpului o eficienta foarte ridicata, datele fiind proiectele complexe care s-au cladit in acest mod.