Dulapul metalic pentru reciclarea mastilor, contributia Viamond in plina pandemie de coronavirus

In ciuda faptului ca Romania a iesit de curand din starea de urgenta instituita in urma cu mai bine de doua luni, din cauza pandemiei de coronavirus, trebuie sa intelegem ca situatia este in continuare una grava. Astfel, a fost decretata stare de alerta pentru cel putin urmatoarea luna, iar purtarea mastilor de protectie pentru nas si gura a devenit obligatorie in spatiile inchise. Se pare ca unii oameni nu inteleg, insa, gravitatea situatiei si considera ca, odata cu iesirea din starea de urgenta, am scapat si de pericol. Nimic mai fals, intrucat incalcarea recomandarilor de la nivel inalt poate duce la o noua explozie de cazuri.

Avand in vedere ca este unul dintre principalii furnizori de papetarie, birotica, dar si modele de fiset, vestiar si dulap metalic din Romania, Viamond se implica in stoparea raspandirii cazurilor de COVID-19 in tara noastra. Mai exact, magazinul online a introdus recent in oferta sa dulapul metalic pentru reciclarea mastilor de protectie pentru fata. Inainte de a vedea care sunt principalele caracteristici ale acestuia, trebuie sa precizam ca, dupa o anumita perioada de purtare, mastile nu numai ca devin ineficiente, ci pot chiar sa atraga si sa retina virusuri si bacterii.

Tocmai din acest motiv, la anumite intervale, mastile de protectie trebuie schimbate. Si, pentru ca acestea sa nu fie aruncate in cosurile de gunoi obisnuite, alaturi de deseurile menajere, ele trebuie colectate si reciclate. Acesta este intocmai scopul dulapului metalic pentru reciclare din oferta Viamond, care vine insotit de o garantie de 2 ani. El are dimensiunile de 450 x 350 x 950 de milimetri si este comercializat la pretul de 673,53 de lei (565,99 de lei fara TVA), sub sloganul „Abandoneaza in siguranta mastile si nu dauna persoanelor din jur”.

Acest dulap metalic este, de fapt, un cabinet medical de dezinfectare UV, fabricat din otel laminat la rece, cu o grosime de 0,7 milimetri. El are o constructie rezistenta, un sistem de inchidere cu 2 chei si poate fi utilizat atat in spitale, cat si in birouri, locuinte, locuri publice, institutii de invatamant etc.
Acest dulap metalic, prevazut cu un orificiu special pentru introducerea mastilor in siguranta, se livreaza in stare complet asamblata si este vopsit in camp electrostatic, culorile disponibile fiind gri (RAL 7035), albastru (RAL 5017), rosu (RAL 3000) si galben (RAL 1018). Dulapul are o greutate de 16 kilograme si dispune de urmatoarele certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Viamond, cea mai variata oferta de dulapuri metalice

Pe langa dulapul metalic pentru reciclarea mastilor de protectie, la Viamond gasesti peste 170 de alte modele. Acestea sunt destinate gazduirii unor produse specifice, precum scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie sau desene si harti. Ele au intre 1 si 30 de usi (sertare/compartimente), intre 1 si 12 polite, fiecare dintre acestea putand sustine o greutate de pana la 130 de kilograme. Dimensiunile lor variaza intre 500 x 350 x 1.800 de milimetri si 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri, iar culorile – de la clasicele gri, alb si negru la albastru, galben, portocaliu, rosu si verde.