Eficienta crescuta intr-un timp mai scurt cu produsele adecvate

Daca ar fi sa alegem un singur cuvant pentru a caracteriza transpaltele manuale, acesta ar fi cu siguranta ”eficienta”. Aceste echipamente de ridicare si manipulare a marfurilor, paletilor sau containerelor sunt esentiale pentru orice afacere. Vor economisi timp considerabil pentru descarcarea si aranjarea cutiilor si bineinteles, vor contribui la bunastarea angajatilor tai. Vectra este locul ideal catre care se poate orienta oricine in acest sens si va avea doar de castigat.

Pe https://www.vectra.ro/transpalete-manuale/ nu doar ca vei gasi cel mai de nadejde ajutor din depozitul tau, ci si o calitate care nu se da in laturi de la nicio munca care pare dificila. Produsele comercializate de compania Vectra fac parte dintr-o gama de specialitate realizata doar de producatori certificati si recunoscuti in intreaga lume.

Gama de transpalete Yale te asteapta online

Yale este una dintre cele mai populare marci din domeniul stivuitoarelor si suntem singura companie din Romania care o comercializeaza la ora actuala. Din cadrul acestui brand avem produse precum transpaletele manuale dotate totodata cu un cantar. Aceste cantare pot avea o capacitate de pana la 2000 de kilograme si detin o autonomie de pana la un an intreg de utilizare zilnica.

Caracteristicile acestor produse sunt ideale pentru orice sarcina mai mica sau mai mare. Atunci cand vorbim de sarcina utila pe care o pot duce aceste transpalete, putem ajunge si pana la 2500 de kilograme. Avand roti de directie realizate din cauciuc si roti de incarcare din poliuretan, sunt foarte usor de manevrat si folosit in cadrul spatiilor atat mai largi, cat si mai inguste.

Mai multe modele pentru mai multe aplicatii

Modelele de transpalete de la Yale trebuie alese in functie de munca pentru care doresti sa le utilizezi, dar si de bugetul de care dispui. Acestea pot veni cu nenumarate specificatii suplimentare sau doar cu dotarile clasice in cazul in care ai nevoie de un astfel de echipament ocazional.  Principiul de functionare relativ simplu al acestor echipamente face ca utilizarea lor sa fie extrem de facila si astfel, acestea devin indispensabile in depozitul tau.

Modele pot fi speciale pentru suprafetele netede sau pentru cele care prezinta diverse denivelari. Totodata, acestea pot fi folosite si pe suprafete umede, precum cele speciale pentru fabricile de peste. In functie de necesitatile clientilor nostri, noi venim cu o cea mai buna oferta si incercam sa ajungem la cele mai inalte standarde.

Vectra este aliatul afacerii tale

Compania noastra si-a propus dintotdeauna sa asigure doar produse de cea mai buna calitate si pana in prezent, portofoliul nostru ne garanteaza ca am reusit sa ne indeplinim scopul de fiecare data. Nu ezita sa ceri oferta noastra sau sa ne contactezi atunci cand ai intrebari sau nelamuriri. Suntem mereu pregatiti sa raspundem curiozitatilor si nevoilor tale, fie la numarul de telefon afisat pe pagina noastra web, fie prin formularul online.