Fă-ți oja să dureze mai mult pe unghii

kit unghii mineralium.ro

Ziua în care aflăm cum să facem manichiura să dureze atâta timp cât pedichiura va fi un motiv de sărbătoare, dar până va veni asta, vom lua în considerare toate sfaturile și trucurile din carte pentru a ne face culoarea unghiilor să reziste mai mult. Mâinile noastre trec prin multe în timpul zilei, iar manichiura săracă nu are nicio șansă. Primul lucru pe care un utilizator ar trebui să-și amintească că atunci când unghiile sunt lungi, vârfurile unghiilor sunt mai expuse și ai tendința de a le folosi pentru tot ceea ce merită, cum ar fi să încerci să decojești bețișoarele, să pui inelele principale și multe altele și, de asemenea, să le folosești. în moduri vătămătoare. Unghiile scurte sunt mai scurte decât în ​​vârful degetului, ceea ce înseamnă că degetul, dar nu și polonezul, vor suporta greul oricărei mișcări care ar putea dezvolta așchii.

De multe ori femeile sunt nevoite să facă treburi casnice precum spălarea vaselor sau curățarea apartamentului. Fără a folosi mănuși, acest tip de lucrări la domiciliu vă pot distruge complet manichiura. Apa și săpunul pot usca manichiura, chiar o pot face mai puțin strălucitoare și probabil ciobită. Oferă-ți o pereche de mănuși rezistente pentru a-ți salva unghiile de pericol. Petele și uscarea la timpul uscat strică toată munca grea pe care tocmai o depui în manichiura de acasă.

O modalitate mai bună de a vă da seama dacă unghiile sunt uscate este să vă faceți unghiile față în față, apoi să le atingeți încet împreună. Dacă le despărțiți și se simt puțin lipicioase, unghiile tale încă vor timp să încerce. Dacă nu se lipesc deloc unul de celălalt, ești gata să mergi înainte. Dacă folosești un strat superior fără a etanșa marginile unghiilor, înseamnă că ai greșit. Vârstele unghiilor tale preiau cea mai mare parte a bătăi de lac, așa că trebuie să te asiguri că o protejezi cu o acoperire bună de lac transparent. Pe de altă parte, unghiile sănătoase joacă, de asemenea, un rol vital. Trebuie să-ți păstrezi unghiile sănătoase pentru un finisaj de lungă durată. Remediați toate problemele cu unghiile, cum ar fi crestele, decojirea, ruperea și veți menține cu siguranță manichiura mai mult timp. Aflați un bun agent de umplere pentru creasta sau un întăritor de unghii în funcție de ceea ce trebuie să reparați. După aceea, introduceți-le în rutina dvs. de frumusețe pentru a vă menține unghiile în formă frumoasă tot timpul.

Știm cu toții că poate fi tentant să împachetezi oja, dar prea multă oja groasă poate avea tendința de a se desprinde, ceea ce face ca durata de viață a manichiurii tale de unghii să fie incredibil de mai scurtă. Ar trebui să optați pentru mișcări mai subțiri, obținând suficient lac pe pensulă pentru a nu vă supraîncărca unghiile frumoase. Un lucru cel mai important pe care trebuie să-l rețineți atunci când piliți fiecare unghie. Nu contează în ce direcție, dar trebuie să te asiguri că pilești fiecare unghie fie la stânga, fie la dreapta, niciodată înainte și înapoi, deoarece direcțiile alternative slăbesc unghiile, făcându-le mai slab de rupere și decojire.

Trebuie să păstrați o distanță de siguranță față de dezinfectant. Alcoolul din igienizarea mâinilor vă poate usca oja și unghiile. De asemenea, le face plictisitoare și gata de cioplit. Ar trebui să treceți de la un săpun de mâini blând și apă caldă atunci când este posibil pentru dvs. De multe ori, expertul în unghii din salon ne înmoaie unghiile în apă, face ca unghia să absoarbă apa, extinzându-le natural; formă. După lustruirea unghiilor, apa se evaporă, iar unghiile se contractă, ceea ce face ca oja să se ciobească și să crape.

sursa:oneband.ro