Ferestrele din PVC cu geam termopan asigură confortul termic în sezonul rece

termopane Botosani

Tâmplăria din PVC este una dintre cele mai solicitate tipuri de tâmplărie în aproape toate țările europene iar acest lucru nu este întâmplător. Datorită proprietăților excelente de izolare și securitate, acest tip de tâmplărie depășește cu mult alte materiale, cum ar fi aluminiul sau lemnul.

Ferestrele din PVC oferă niveluri foarte ridicate de izolare termică și acustică, ceea ce ajută la îmbunătățirea semnificativă a confortului casei. În plus, izolația termică reprezintă o economie importantă în factura de încălzire, deoarece ajută la menținerea căldurii în timpul iernii și a răcorii în timpul verii.

O fereastră bună din PVC constituie o barieră împotriva apei, vântului și poluării din exterior, împiedicând aceste elemente să se infiltreze în casă, ceea ce va evita consecințele neplăcute, cum ar fi alergiile, umiditatea, murdăria .

Acest tip de tâmplărie contribuie la securitatea casei, deoarece profilele din PVC care încorporează armături interne din oțel zincat, sunt foarte rezistente la șocuri. În plus, prin instalarea lor corectă, aceste uși și ferestre din PVC sunt foarte greu de forțat.

Alegând tâmplăria din PVC potrivită, vom contribui la îmbunătățirea esteticii atât a fațadei clădirii, cât și a interiorului casei. Atât ușile cât și ferestrele pot fi adaptate la deschideri de nenumărate forme și dimensiuni și sunt disponibile  într-o mare varietate de culori.

Tâmplăria din PVC Salamander are o viață lungă, de până la aproximativ 50 de ani.

tamplarie PVBC Botosani

Nu au nevoie de întreținere,  este suficient să fie curățate cu o lavetă umedă și detergent pentru a le face să arate mai bine. Acesta este un mare avantaj față de ferestrele din lemn, care necesită o întreținere constantă și costisitoare.

Ferestrele și ușile din PVC respectă mediul înconjurător, deoarece în timpul producției nu eliberează substanțe toxice, profilurile lor pot fi reciclate pentru a produce altele noi și pentru a contribui la economisirea energiei.

Compania INA Ferestre poate fi aliatul tău de nădejde care te poate ajuta să ai parte de tâmplărie din PVC cu geam termopan de înaltă calitate, atât în Suceava cât și în Botoșani. Se poate alege una din cele 4 tipuri de tâmplărie de PVC, StreamLine Plus, BluEvolution 82, BluEvolution 92, Design 2D, modele diferite în funcție de lățime, numărul de camere, numărul de garnituri, etc.

Clienții pot alege din varietatea de culori standard și culori speciale, nuanța potrivită care să se porivească cu aspectul locuinței și cu preferințele lor estetice.

termopane suceava botosani

Profilele de tâmplărie din PVC sunt de tip Salamander, sunt produse în Germania și au o garanție extinsă de până la 10 ani. Mai multe detalii pe www.inaferestre.ro