Generatoare Iveco – calitate germană la prețuri excelente

Cumpărarea unui generator  iveco pare a fi cea mai bună soluție pentru remedierea întreruperilor de energie electrică. Acest utilaj este ușor accesibil publicului larg și achiziția o puteți face de la un distribuitor autorizat pentru Iveco generator. La Endress găsiți grupuri electrogene diesel seria Iveco 33-620 kVA. Generatorul de curent Iveco pe motorină ESE 33 TI  este produs de Endress Group România sub marca Zenessis.

Nu necesită nicio instalație, cu excepția alegerii locației într-o locație în aer liber sau într-o cameră închisă liberă. Pentru a profita la maximum de avantajele acestui dispozitiv, trebuie respectate câteva instrucțiuni de funcționare. În plus, este întotdeauna necesar să se ia în considerare respectarea instrucțiunilor pentru utilizarea acestui tip de dispozitiv. Întreținerea corectă garantează randamente satisfăcătoare și o durată de viață lungă pentru acest echipament. Iată câteva sfaturi utile care vă vor oferi o bună funcționare în timp, pentru generatorul iveco.

Mențineți rezervorul de combustibil plin

Combustibilul este principala sursă de energie pentru generator. Prin urmare, ar trebui să introduceți în rezervor benzină, motorină, biocombustibil sau combustibil specific. Majoritatea modelelor funcționează cu benzină, cu excepția unor generatoare diesel, care necesită motorină, că de exemplu generator de curent iveco. Trebuie să respectați nivelul minim și maxim indicat de producător. În același timp, evitați vărsarea combustibilului pe structura dispozitivului.

Verificați periodic grupul electrogen

Pentru că generatorul iveco să funcționeze corect, trebuie să verificați uleiul, nivelul lichidului de răcire și starea filtrului de aer. Întrerupătorul și supapă de alimentare cu combustibil trebuie să fie deschise. Efectuați toate manipulările cu mâinile bine uscate. Dacă plouă sau ninge, cel mai bine este să țineți dispozitivul departe de umezeală. Dacă doriți să –l conectați la o rețea electrică de uz casnic, veți avea nevoie de o casetă de schimbare.

Efectuați întreținere regulată

Consumul de combustibil al unui grup generator poate crește dacă neglijați întreținerea acestuia. Cel mai bine este să utilizați dispozitivul numai după verificarea tuturor pieselor care trebuie curățate, înlocuite și adăugate. Este bine să va amintiți că la începutul sau la sfârșitul săptămânii trebuie să scurgeți și să  curățați filtrul de aer, cupa de sedimente și filtrul de combustibil. Va trebui să verificați nivelul uleiului la fiecare 15 zile.

Cum întrețineți un generator

Întreținerea corectă a unui generator diesel scade consumul de combustibil. Pentru a face acest lucru, ar trebui să începeți să notați frecvența activităților de revizie. Este bine să știți că, după mai mult de 6 luni de utilizare, trebuie să luați în considerare înlocuirea bujiilor și reglarea supapelor. În ceea ce privește întreținerea anuală, această constă în drenarea rezervorului. Apoi, la fiecare 2 ani, va trebui să curățați camera de ardere. Acest lucru poate determina intervenția profesională, mai ales dacă nu doriți să atingeți gazul și grăsimea cu mâinile.

Care sunt măsurile de precauție care trebuie luate atunci când utilizați un generator?

Din motive de siguranță, este mai bine să lăsați în grijă unui personal specializat generatorul, dacă aveți în vedere utilizarea grupului electrogen pe un șantier. Întrucât generatorul conține benzină, nu trebuie să aprindeți focul în apropierea dispozitivului pentru a evita orice risc de explozie. Este interzisă acoperirea grupului electrogen  în timpul funcționării sale. Nu uitați să puneți filtrul de aer la loc înainte de a porni motorul. Cumpărați combustibilul numai la o stație autorizată să vândă motorină. Combustibilul amestecat cu apă sau alți înlocuitori poate deteriora dispozitivul.

Concluzii

Dacă vreți să va bucurați cât mai mult timp de o bună funcționare a generatorului iveco, trebuie să îl întrețineți regulat, să schimbați piesele uzate și să va asigurați că are mereu combustibil suficient. În acest mod, mențineți constante performanțele grupului electrogen.