Hoverboard: 7 concepții greșite de remediat

hoverboard smartbalance

Hoverboard-ul Smart Balance a devenit un accesoriu la modă și esențial pentru vedete și tineri, prezintă o nouă tehnologie inteligentă, este un vehicul care vă permite să vă deplasați ușor fără a pune piciorul pe pământ …

Uneori numit „Mini segway” , hoverboard-ul este un vehicul fără ghidon, similar cu un skateboard … Hoverboard-ul a devenit tot mai celebru, folosit și iubit de oameni de toate vârstele.  Având succes crescut, acest dispozitiv tehnologic este discutat și analizat, dar între tot ceea ce auzi și realitate există încă un decalaj larg! Sunt multe concepții greșite încă populare despre hoverboard, deci să le demontăm împreună:

1.Hoverboard-ul este un Segway

Fals! Segway este o marcă cunoscută, motiv pentru care unii oameni asociază continuu numele cu orice hoverboard sau cu vehiculele pe roți paralele, dar trebuie să fiți conștienți că nu toate aceste mașini sunt Segway! Există multe branduri:

Iată o listă mică: Moovway, Monorover, airboard, smartboard, balanță, io chic, self balance, hoverboard, oxboard … Producătorii nu duc cu siguranță lipsa de imaginație.

Este adevărat că Segway a fost primul brand care a popularizat vehiculul la începutul anilor 2000. Mai mulți ani, a fost într-o situație de monopol și este încă prima referință pe piață. Termenul Segway a devenit de asemenea universal și a fost folosit rapid pentru a desemna, în mod greșit, toate hoverboard-urile, chiar și cele aparținând mărcilor concurente. Așadar, nu vă așteptați să găsiți un hoverboard Segway, acesta nu este în niciun fel legat de marcă.

2.Hoverboard-ul are roți

Fals dar și adevărat. Hoverboard-ul inițial nu are roți! Originea să vine din filmul „Înapoi în viitor 2” al lui Robert Zimeckis, care a marcat generații și care a propulsat un vehicul că un vis pentru cei care au îndrăgit filmul.

Într-o scenă celebra a filmului, Marty McFly fură trotinetA unei fetițe, rupe ghidonul pentru a păstra doar placă și scapă de o bandă care îl urmărește. Urmează o goana pe hoverboard, care zboară la câțiva centimetri de pământ. De la această scenă iconică, companii din întreaga lume au încercat să reproducă științific acest proiect!

Prin urmare, produsul care este adesea numit hoverboard nu se plimbă deasupra solului, ci se rostogolește pe cele 2 roți ale sale … Numindu-l „hoverboard” este, prin urmare, cumva exagerat, și nu reflectă obiectul mitic al filmului. Însă vehiculele continuă să se vândă sub denumirea de hoverboard, așa că nu este nici așa greșit.hoverboard smartbalance

  1. Hoverboard-ul este un giropod

Fals! Deși există au o serie de lucruri în comun, cam așa este. Atenție, hoverboard-ul nu are ghidon sau mâner, așa cum definiția cuvântului Segway prevede : „Vehicul electric monopost, format dintr-o platformă cu două roți pe care stă utilizatorul, cu un sistem de stabilizare giroscopic și un mâner de susținere și control. ”

Un Segway – giropod poate accesa deseori cu ușurință zone înclinate sau trotuare, de exemplu, spre deosebire de Hoverboard, care poate fi utilizat doar pe suprafețe plane. Pe scurt, nu se mișcă în același mod. Segway-ul va acoperi de fapt o distanță de câțiva kilometri în condiții dificile, în timp ce hoverboard-ul este mai mult pentru distracție, funcționând bine pe o zonă mică, deschisă și plată. Ar trebui să clasificăm în continuare hoverboard-ul în categoria „Segways”? Dezbaterea este deschisă.

  1. Toate hoverboard-urile sunt periculoase

Fals! Cu siguranță, anumite produse au avut câteva greșeli de fabricație, dar nu ar trebui să generalizăm.

Există multe videoclipuri care circulă pe Youtube, cu hoverboard-uri în flăcări. Da, este posibil să aveți probleme cu un hoverboard, dar este în principal o problemă a produselor low-end, puse pe piață de către producătorii care vând produse contrafăcute. Așadar, dacă doriți să cumpărați unul, aveți grijă să cumpărați de la producători autorizați.

Un preț scăzut ar trebui să atragă atenția asupra potențialei lipse de calitate a produsului și să te facă să fii mai vigilent.

Cealaltă problema cu hoverboard-ul se leagă de căderi. Mai multe vedete au fost rănite. Numeroase accidente cu hoverboard-ul încearcă să atragă atenția.  Dar nu uitați că este un mijloc de transport, iar accidentele fac parte din viață rutieră și sunt destul de întâlnite, fie că folosiți bicicleta, trotineta sau mașina.