Iata de ce echipamente mici si accesorii e nevoie in toate bucatariile profesionale!

bucatarii profesionale

bucatarii profesionale

Pentru ca un restaurant, o unitate fast-food sau o pizzerie sa atraga si sa fidelizeze clientii, este nevoie de investitii consistente in dotarea unei bucatarii profesionale cu produse de cea mai buna calitate. In acest fel, maestrii bucatari vor avea la dispozitie cadrul necesar pentru a da masura propriei valori.

In primul rand, patronul sau administratorul oricarei unitati de alimentatie publica are in vedere achizitia unor echipamente fundamentale, precum cuptoare, plite, grilluri, friteuze, tigai basculante sau marmite. Acestea au un rol fundamental in prepararea alimentelor si ajuta la indeplinirea celor mai importante sarcini.

Pe langa ele, in bucatarii profesionale sunt necesare insa si o serie de echipamente mici si accesorii care trebuie, de asemenea, sa fie realizate la cele mai inalte standarde.

Pentru antreprenorii romani, garantia calitatii este oferita de compania Fresco Expert, cu o vechime de trei decenii in domeniu. Pe langa produse de o calitate excelenta, firma ofera cele mai bune servicii de pe piata si in ceea ce priveste consultanta si proiectarea, livrarea, montajul, trainingul si serviciile post-livrare. Iata doar cateva dintre produsele disponibile in acest moment in magazinul online Fresco.ro!

Echipamente mici si accesorii pentru bucatarii profesionale

Daca detineti sau administrati un restaurant, o cofetarie sau o creperie, cu siguranta aveti nevoie de o plita pentru clatite. Acum puteti achizitiona un astfel de produs, realizat de renumita firma Virtus Group GmbH, la pretul de 1 095 de lei plus TVA, redus consistent de la 1 440 de lei. Echipamentul functioneaza pe gaz, are un diametru de 400 de milimetri si puterea de 4 kilowati.

O supiera electrica produsa de aceeasi firma prestigioasa, Virtus Group GmbH, este disponibila pentru suma de numai 370 de lei plus TVA, cu garantia Base Care inclusa in pret. Supiera electrica are o capacitate de 10 litri si o temperatura de lucru ce variaza intre 0 si 90 de grade Celsius.

Pentru bucatarii profesionale ale unor unitati fast-food, un echipament absolut necesar este o masina hot-dog cu 9 role, care functioneaza pe baza de curent electric. Temperatura de lucru este cuprinsa intre 0 si 250 de grade Celsius si poate fi reglata cu ajutorul unui termostat. Structura este din inox, ceea ce garanteaza robustete si rezistenta in timp. Pretul este de 653 de lei plus TVA.

Un toaster cu 6 zone, dotat cu timer ajustabil si cu tava de colectare, poate fi cumparat la pretul de 512 lei, cu taxa verde si garantia Base Care incluse in pret. Echipamentul are o capacitate de 6 felii si este realizat in inox. Se integreaza bine in orice tip de bucatarii profesionale, datorita dimensiunilor reduse. Are greutatea neta de numai 5 kilograme, lungimea de 410 milimetri, latimea de 270 de milimetri si inaltimea de 220 de milimetri.

Intr-un restaurant sau un bar, un alt echipament util este un zdrobitor de gheata. Un astfel de produs, automat, cu capacitatea de 20 de kilograme pe ora si care functioneaza pe baza de curent electric, este oferit de Fresco Expert la pretul de numai 512 lei plus TVA.

In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile, de asemenea, aparate de gatit orez, sterilizatoare pentru cutite, prese pentru hamburgeri, tepuse tip grilaj, aparate de facut paste, racitoare de pahare si numeroase alte echipamente mici si accesorii necesare in bucatarii profesionale. Alegeti cea mai buna calitate oferita de Fresco Expert!