Kiturile Toamnei pentru Vaperi Avansati

Kit avansat Voom Gold pentru tigari electronice - disponibil pe voore.ro

Kit avansat Voom Gold pentru tigari electronice - disponibil pe voore.ro

Tigarile electronice au devenit un subiect destul de controversat in lumea fumatorilor, existand atat pareri pro, cat si contra. Cei care nu au incercat pana acum, probabil nu cunosc adevaratele beneficii ale acestora. Prea putini stiu ca vapingul este alternativa mai sanatoasa, substantele din e-lichide nefiind periculoase pentru organism, spre deosebire de cele care se regasesc in tigarile traditionale. Daca la inceput poate fi ceva mai dificil sa faci trecere de la tigara traditionala la cea electronica, in timp, vei considera ca vapingul este mult mai interesat decat pare. Dupa ce ai trecut de prima etapa de experimentare si stii exact cum functioneaza aceste dispozitive, vei avea nevoie de un kit tigara electronica pentru avansati.

CEL MAI COOL KIT TIGARA ELECTRONICA PENTRU AVANSATI DE LA VOORE

Fara nicio indoiala, kit-ul Billet Box DNA60 de la Voore este printre cele mai cool dispozitive ale acestui sezon. Este realizat din aliaj cu aluminiu, functioneaza cu un singur acumulator si are o capacitate a atomizorului de 5 ml. Alimentarea cu e-lichid se face pe partea laterala, simplu, in cateva secunde. Functioneaza atat cu capsule, cat si cu baza RBA. Ecranul OLED este situat in interior, iar butonul principal este pe lateral. De asemenea, are un design destul de compact, fiind usor de manevrat si de pastrat.

Daca este ingrijit corespunzator, acest kit tigara electronica pentru avansati de la Voore va fi functional multa vreme. Cum te asiguri ca ingrijesti kit-ul corect? Foarte simplu. Dispozitivul tau Billet Box nu trebuie sa intre in contact cu apa sau sa fie expus la temperaturi extreme – temperaturi prea joase sau prea ridicate. Vaporizatorul trebuie pastrat curat, fara urme de praf si murdarie. Si nu in ultimul rand, dispozitivul trebuie manevrat in functie de indicatiile din manualul de utilizare atunci cand se schimba bateria sau se reumple rezervorul cu e-lichid.

Chiar daca tigara electronica ofera o experienta similara cu cea traditional, atat din punct de vedere al prezentei de nicotina, cat si datorita modului de utilizare, putem spune ca aromele diversificate ale e-lichidelor fac ca vapingul sa treaca la un alt nivel. Fiecare zi poate veni cu un nou gust, caci aromele celor mai consacrate marci de bauturi se regasesc acum in e-lichide. Cola, bourbon, whisky, menta, vanilie, capsune, mango sau ananas sunt doar cateva dintre aromele disponibile. Indiferent de gusturile tale, e imposibil sa nu gasesti aroma potrivita pentri tine!

Faptul ca nicotina se poate doza in concentratia dorita de catre fumator, face ca vapingul sa fie mai mult decat potrivit. Vaperii avansati pot opta pentru doza in concentratie de pana la 36 mg/ml de nicotina, iar cei incepatori pot porni de la 6 mg/ml.

Pentru a compara produsele intre ele, poti analiza informatiile de la fiecare produs in parte inainte de a achizitiona kit-ul potrivit pentru tine. Pe Voore.ro ai multe optiuni: tigari electronice, kit-uri, e-lichide in zeci de arome diferite, moduri electronice si alte accesorii necesare. Este usor de achizitionat, ai acces mult mai rapid la informatii si in cel mai scurt timp intri in posesia produselor dorite fara batai de cap!