Mihu Acoperișuri – lideri în comercializarea de produse Blachotrapez în Botoșani

Mihu Acoperișuri – lideri în comercializarea de produse Blachotrapez in Botosani

Calitatea acoperișului ar trebui să fie un factor important atunci când alegi furnizorul tău de materiale pentru instalarea acoperișului. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte realist cu privire la bugetul tău. Acest lucru te va ajuta să îți cunoști limitele în care lucrezi și cât de realizabil este să obții acoperișul visurilor tale. Totuși, este de remarcat faptul că prețul cel mai ridicat nu garantează întotdeauna calitatea.

Alegând compania Acoperișuri Mihu, ai posibilitatea de a lucra cu niște profesioniști, care îți vor livra calitate la un preț rezonabil.

Durabilitatea este unul dintre lucrurile pe care toată lumea le dorește. Nu este deloc plăcut să fii nevoit să înlocuiești acoperișul la fiecare câțiva ani. Materialele furnizate de către cei de la Mihu au o speranță de viață ridicată, de aproximativ 50 de ani.

Specialiștii Mihu îți oferă posibilitatea de a obține sfaturi de specialitate cu privire la cele mai bune materiale de acoperiș disponibile în oferta lor, sisteme marca Blachotrapez.

Sistemele de acoperiș marca Blachotrapez se găsesc într-o varietate de culori atrăgătoare. Astfel, clientul își poate potrivi ușor culoarea acoperișului cu exteriorul clădirii sau cu împrejurimile.

Blachotrapez este unul dintre cei mai importanţi producători europeni de produse pentru acoperişuri, ce își desfășoară activitatea de producţie şi distribuţie în Polonia, Germania, Slovacia, România, Ungaria şi Bulgaria. Blachotrapez România deţine două unităţi proprii de producţie localizate în Satu Mare și Ploieşti, prin activitatea cărora comenzile se livrează rapid în toată ţară. 80% din produsele fabricilor merg la beneficiari din ţara noastră şi 20% la export.

Mihu Acoperișuri lucrează de câțiva ani cu cei de la Blachotrapez, iar în acest timp scurt au devenit lideri la nivel naţional în comercializarea acestor produse.

Gama de produse furnizate de Acoperișuri Mihu cuprinde tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri și șipcă.

Serviciile de montaj sunt autorizate astfel încât poți avea siguranța faptului că învelitoarea va rezista timp îndelungat. De asemenea, pentru a cunoaște exact ce suprafaţă ai de acoperit, Acoperișuri MIHU îți pune la dispoziție servicii de măsurători gratuite și un sistem avantajos cu plata în RATE.

Acoperișuri Mihu este cel mai bun loc unde poți obține soluția perfectă pentru un acoperiș care va dura ani buni și unde poți alege dintr-o varietate de culori, stiluri și tipuri de acoperiș.

tabla tip tigla metalica acoperis botosani

Află mai multe detalii despre compania Acoperișuri Metalice Mihu, accesând site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro sau magazinul online www.mihushop.ro