Moda XXL: Cele mai intalnite mituri despre hainele de marimi mari

La inceputul fiecarui sezon apar o multime de informatii despre articolele vestimentare pe care trebuie sa le purtam. Majoritatea acestor informatii se adreseaza doar acelor persoane care au un corp atent lucrat in sala de fitness, nu si persoanelor mai plinute. Despre moda XXL se vorbeste mai putin, dar acest lucru nu inseamna ca persoanele cu mai multe kilograme in plus nu pot fi in rand cu tendintele actuale.

Este adevarat, sunt mai multe informatii care s-au dispersat in diferite medii despre hainele pe care persoanele voluptoase trebuie sa le poarte, dar nu toate sunt adevarate. Sunt o multime de mituri care circula in majoritatea articolelor din mediul online despre moda XXL, iar multe persoane culeg aceste informatii si le aplica fara rezultate.

Despre acest lucru o sa puteti citi mai multe detalii in randurile de mai jos unde am prezentat cele mai intalnite doua mituri din moda marimilor mari.

Mitul numarul 1: Purtati haine cat mai largi pentru a ascunde imperfectiunile

Nimic mai fals. Cu cat hainele vor fi mai largi, cu atat vom da o impresie de kilograme in plus, poate mai multe decat avem cu adevarat. Trebuie sa iti cumperi hainele care ti se potrivesc cel mai bine in momentul respectiv, nu mai mari, nici mai mici.

Nu hainele largi te ajuta sa pari mai slab, ci materialele de calitate si diferitele modele care pot crea anumite iluzii. In hainele largi o sa te simti inconfortabil si o sa-ti pierzi orice urma de feminitate. Daca esti mai voluptoasa nu inseamna ca nu ai lucruri frumoase de aratat.

Mitul numarul 2: Hainele de culoare neagra sunt cele mai potrivite pentru persoanele plinute

Negrul te poate ajuta in multe situatii, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va cumparati articole vestimentare de aceasta culoare. Garderoba ta trebuie sa fie cat mai diversa si vie, potrivita pentru fiecare sezon in parte.

Indreapta-ti atentia spre hainele de calitate din moda XXL si foloseste accesoriile care-ti fac talia mai micuta. Cumpara haine negre doar daca-ti plac, nu-ti transforma toata garderoba in ceva sumbru si lipsit de optimism.

Concluzie: Alegeti hainele care vi se potrivesc, cautati materiale cat mai calitative si nu cumparati din orice magazin va iese in cale. Rasfoiti mai multe magazine online si cereti pareri de la fosti clienti despre aceste magazine inainte de a comanda mai multe produse.