Obtine spatii perfect sterile cu echipamentele Uniclean

Exista anumite domenii de activitate pentru care curatenia trebuie sa atinga cele mai inalte standarde. Spitale, farmacii, zone alimentare, centre comerciale si nu numai trebuie sa beneficieze de servicii profesionale, pentru a asigura un mediu cat mai sigur pentru toate persoanele. In acest sens, simpla spalare a suprafetelor nu este suficienta, dezinfectarea fiind o etapa vitala din proces.

Pentru ca cele doua sa poata fi realizate in acelasi timp, cu cat mai putin efort din partea muncitorilor, Uniclean a dezvoltat o gama larga de echipamente inovative. Aici vei gasi nenumarate modele de nebulizatoare pentru dezinfectie, care vor simplifica pe cat posibil aceasta procedura, in timp ce asigura cele mai bune rezultate.

Descopera utilitatea unui nebulizator profesional de la Uniclean

Sunt special proiectate pentru a actiona eficient in raport cu orice provocare. Principiul de functionare este foarte simplu si anume ca proiecteaza treptat in aer particule fine de dezinfectant, astfel incat nu doar suprafetele, ci si aerul sa fie decontaminat de bacterii si virusuri periculoase.

Sunt destinate uzului profesional, dar cu toate acestea sunt foarte usor de utilizat si manevrat, datorita designului foarte practic. Pe site vei gasi mai multe variante dintre care sa alegi, in functie de complexitatea serviciilor pe care le prestezi. Compacte, usoare si ergonomice, nebulizatoare au menirea de a facilita pe cat posibil procesele stricte de curatenie.

Acceseaza serviciul gratuit de consultanta pe care il ai la dispozitie

Pentru a fi sigur ca ia cea mai buna decizie in raport cu nevoile sale, fiecare client beneficiaza de consultanta de specialitate. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa acceseze numarul de telefon afisat si comunice unui membru din echipa noastra nevoile pe care le are. In functie de aceste detalii, se va face o analiza asupra ofertei si vor fi recomandate acele variante care se pliaza cel mai bine pe cerintele exprimate.

Ulterior, clientul va putea alege dintre acestea in functie de criteriile proprii, cel financiar fiind prioritar. In acest mod se realizeaza o colaborare mutual benefica realizata in baza unei documentari ample in prealabil. Uniclean devine fara doar si poate ajutor esential in imbunatatirea serviciilor de curatenie prestate.

Beneficiaza de oferta personalizata de pret

Pentru ca ne dorim sa garantam transparenta si corectitudine, suma concreta se poate stabili abia dupa plasarea unei cereri de oferta. Fiecare achizitie se realizeaza documentat in functie de nevoile pe care presatorii de astfel de servicii le invoca, dar si de alte dispozitive pe care le detin deja in kit. In consecinta, pretul pentru nebulizator se va calcula in functie de accesoriile sau functiile suplimentare necesare, pentru a fi sigur ca platesti strict pentru ceva care iti va fi cu adevarat util.