OKFlora – floraria online din care poti comanda trandafiri speciali pentru ocazii speciale

okflora

Specialistii de la OKFlora stiu ca trandafirul este una dintre florile preferate de numeroase persoane si iti ofera ocazia de a cumpara si darui cei mai speciali trandafiri, in combinatiile perfecte. Fie ca vrei sa oferi un singur trandafir care sa transmita mesajul dorit, un buchet sau un aranjament foarte complex, in magazinul online OKFlora ai la dispozitie toate variantele posibile.

Trandafiri albi  pentru ocazii cu adevarat speciale

Unele dintre cele mai apreciate flori sunt cu siguranta trandafirii albi. Acestea au fost apreciate inca din cele mai vechi timpuri, iar un buchet de trandafiri albi este cea mai buna solutie atunci cand vrei sa impresionezi.

Trandafirii albi cunoscuti in prezent nu ar fi existat fara eforturile casei regale, in timpul Razboiului celor Doua Roze. Stema Casei Lancaster era un trandafir rosu, in timp ce stema Casei Tudor a fost trandafirul cu petale rosii si albe. La inceputul secolului XIXa fost creat gradina celebra de trandafiri din intreaga lume, la castelul Malmaison, acolo unde se aflau peste 250 de specii de trandafiri. Trandafirul Rosa Alba era cunoscut inca de atunci in 20 de variante.

Trandafirul alb este relevant pentru sentimente profunde, transmitand respect si loialitate. In perioada victoriana, tinerii trimiteau buchete de trandafiri albi femeilor de care erau interesati, inainte de a o curta.

Trandafiri galbeni pentru persoanele speciale din viata ta

Trandafirii galbeni sunt cunoscuti inca din secolul XIIX, fiind descoperiti in Orientul Mijlociu. Inca din celemai vechi timpuri, acesti trandafiri au fost asociati cu bogatia. Atunci cand vrei sa oferi trandafiri galbeni nu te gandi ca sunt relevanti doar pentru gelozie. In prezent acesti trandafiri sunt asociati si cu fericirea, energia si alte stari pozitive. Cu ajutorul trandafirilor galbeni vei ridica moralul tuturor personanelor.

Trandafirii galbeni sunt un cadou perfect pentru orice femeie importanta din viata ta. Poti merge la aniversarea sa cu un buchet de trandafiri galbeni si nu mai ai nevoie de niciun alt cadou.

Trandafir crogenat – o alegere originala si impresionanta

Un trandafir criogenat duce arta florala pe noi cote. Trandafirii criogenati sunt cea mai buna varianta de cadou atunci cand vrei sa oferi ceva cu adevarat memorabil. Tot ce trebuie sa faci este sa ii selectezi pe cei potriviti, atat in ceea ce priveste culoarea cat si in ceea ce priveste forma de prezentare si vei obtine un cadou care va ramane mult timp in casa persoanei care il primeste.

Trandafirii criogenati oferiti de OKFlora sunt disponibili in numeroase culori si forme de prezentare si sunt considerati flori impresionante tocmai prin modul in care se prezinta. Poti gasi trandafiri criogenati rosii, atunci cand vrei sa mergi pe clasic, dar si trandafiri criogenati albi, galbeni si albastrii. Atunci cand vrei un cadou futurist, poti opta inclusiv pentru trandafiri criogenati cu petalele coloate diferit, in cupole de sticla decorate, cu baze metalice si cu bijuterii din argint. Aceste alegeri depind doar de preferintele tale si de ceea ce cunosti despre destinatarul trandafirilor, astfel incat acesta sa fie impresionat placut de cadoul pe care il primeste.