Pastreaza ordinea in spatiul de lucru cu un dulap metalic! Iata cum te poate ajuta acesta!

dulap metalic

Atunci cand ai nevoie sa arhivezi sau sa sortezi diferite acte si dosare ale firmei, un dulap metalic reprezinta solutia optima. Cu ajutorul acestuia, vei avea acces la informatiile importante intr-un mod organizat si vei putea creste productivitatea echipei. Iata ce detalii trebuie sa cunosti inainte de a face o astfel de achizitie!

Care este rolul unei astfel de piese de mobilier?

In primul rand, aceasta piesa de mobilier garanteaza siguranta. Vei putea sa pastrezi la loc sigur datele si informatiile la care nu doresti sa aiba nimeni acces. Cu toate ca multe sisteme sunt digitale in prezent, majoritatea nu ofera suficienta protectie impotriva atacurilor cibernetice sau a degradarii datelor. Folosind un dulap metalic, vei putea pastra copii de rezerva pentru toate informatiile “sensibile”. Astfel, daca acestea vor fi sterse sau modificate in format electronic, vei avea intotdeauna acces la formatul fizic.

In al doilea rand, va disparea dezordinea din spatiul de lucru. Chiar si atunci cand alegi un model de mici dimensiuni, acesta va oferi suficient spatiu pentru depozitarea rapoartelor de activitate si dosarelor cu facturi. Astfel, vei putea sa analizezi activitatea intr-un mod eficient si vei putea lucra intr-un birou curat si “aerisit”.

De ce sa alegi un dulap din metal in detrimentul lemnului?

Lemnul este un material “cald” si “prietenos”, insa dulapurile din lemn sunt deosebit de scumpe. Variantele din PAL nu arata excelent, iar durabilitatea pieselor de mobilier va fi destul de scurta. Un dulap metalic, insa, este rezistent la uzura si nu necesita ingrijire speciala sau reparatii periodice. In plus, multe modele ofera si rezistenta impotriva focului sau a substantelor chimice.

Daca siguranta datelor este principala ta grija, atunci trebuie sa stii ca majoritatea modelelor de dulap metalic Viamond.ro pun la dispozitie multiple optiuni de inchidere, astfel incat poti alege varianta potrivita necesitatilor tale. Mai mult decat atat, poti opta pentru un model cu seif sau caseta de valori. Astfel, vei putea depozita chiar si obiecte de mare valoare sau informatii deosebit de importante.

Tipuri de dulapuri metalice

Dulapurile metalice sunt proiectate pentru diverse necesitati specifice, astfel incat pe langa dulapul pentru depozitarea actelor si dosarelor, poti alege un dulap din metal:

– pentru medicamente – model indispensabil in cabinetele medicale si farmacii, acest tip de dulap metalic poate veni cu usi transparente si poate dispune de oglinda;

– pentru obiecte de curatenie – special compartimentat pentru a acomoda absolut toate accesoriile, substantele si produsele de curatenie, acest dulap poate sustine o greutate pe polita de circa 35 de kilograme;

– pentru substante periculoase – mediile de lucru in care se manipuleaza substante toxice sau periculoase sunt adesea utilate cu aceste dulapuri in culori stridente (rosu, galben etc). Pentru a spori protectia, multe dintre dulapuri contin avertizari referitoare la fumat sau indica prezenta unor substante inflamabile;

– pentru scule si unelte – aceasta gama de dulapuri metalice este special proiectata pentru ateliere, fabrici si medii de lucru “grele”. Astfel, sertarele, politele si rafturile acestor modele pot sustine o greutate de pana la 130 de kilograme. Astfel, poti depozita orice echipament, aparat sau obiect cu caracteristici speciale.