Poarta de siguranta pentru copii, accesoriul care se… „poarta” din ce in ce mai des!

poarta siguranta copii

poarta siguranta copii

Primul „palat” al lui bebe, cu resedinta in casa ta, intinde numeroase capcane micutului explorator. Usile, sertarele si scarile sunt printre cei mai mari inamici si atrag ca un magnet orice copil curios sa descopere ce se ascunde dincolo de acestea. In tot acest scenariu, parintii si bunicii sunt cei mai nelinistiti de posibilele incidente care ar putea avea loc.

Teama de a nu-si vedea micutii rostogolindu-se pe scari sau prinzandu-si manutele in usile camerelor sau dulapurilor este frecvent intalnita in randul adultilor. Insa cum orice problema are si o rezolvare, poarta siguranta copii de la buy4baby.ro vine in ajutorul intregii familii!

O solutie pentru … o mie de probleme!

poarta siguranta copii

Acest accesoriu este deosebit de eficient si reprezinta o modalitate excelenta de a impiedica nenumarate accidentari cauzate de scarile interioare sau de accesul in diverse incaperi din locuinta. Ofertele producatorilor vin cu modele din cele mai diverse, care pot fi montate atat pentru a bloca accesul la scari, cat si la usi.

Dimensiunile si sistemele de inchidere diferite le permit adaptarea in functie de caz pentru a beneficia de eficienta maxima. Nu vei mai sta cu grija ca bebe se va aventura nesupravegheat pe scarile interioare si nici ca va iesi in curtea casei fara a avea voie.

In ultimii ani, datorita alegerii multor familii de a se muta la casa, au fost semnalate o serie de accidentari care nu au loc in mod obisnuit in apartamentele de la bloc. Dotarile interioare, desi moderne si elegante, nu sunt tocmai prietenoase cu piticotii nastrusnici. Se impune astfel adaptarea spatiilor pentru a oferi un mediu sigur si celor mai mici membri ai familiei. Monteaza o poarta de siguranta pentru copii la etaj, in dreptul scarilor sau in fata usii ce da spre gradina sau piscina si in acest fel, bebe va fi ferit de eventualele pericole care i-ar putea periclita sanatatea.

Modele pentru usi

Montarea unei porti metalice de siguranta pentru usi se realizeaza foarte simplu, prin presiune intre tocurile acesteia, fara folosirea altor instrumente suplimentare. Deschiderea ei se face concomitent, prin apasarea a 2 butoane de deblocare si ridicarea sa. Desi este un procedeu facil pentru adulti, copilul va intampina dificultati atunci cand va incerca sa faca acelasi lucru.

O poarta de siguranta pentru copii pentru usi are deschidere pe ambele parti si permite atasarea unei extensii in cazul in care necesita prelungire. Mecanismele de blocare, latimea reglabila, usurinta la montare si pretul deosebit de accesibil au facut ca articolele din aceasta categorie sa devina rapid foarte populare, numarandu-se in prezent printre cele mai achizitionate accesorii de protectie pentru copii.

Protectii pentru blocarea accesului pe scari

Modelele destinate scarilor pot fi montate intre pereti, prin strangerea manuala a celor 4 suruburi din dotare. Daca frontul pe care vrei sa il acoperi este mai larg decat poarta, poti opta pentru atasarea a maximum doua extensii, una in partea stanga si cealalta in partea dreapta. Portile pot fi utilizate pentru scari, dar si pentru usi, avand latimi reglabile si deschidere pe ambele parti.

Poarta de siguranta pentru copii retractabila extra lunga este foarte practica si poate fi montata pentru a indeplini un numar impresionant de sarcini. Poate bloca accesul la scarile interioare, in diverse incaperi ale casei, la usa de la intrare sau pe alte fronturi potential periculoase. Le poti achizitiona in 2 dimensiuni de extindere, de 140 si 180 cm, si le poti muta dintr-un loc in altul, in funcție de nevoie.

Monteaza din timp o poarta siguranta copii si vei elimina numeroase riscuri majore la care este expus supereroul tau!