Poti avea un implant dentar intr-o singura zi cu sistemul Fast and Fixed

fast and fixed

fast and fixed

Multi oameni sunt reticenti la ideea unui implant dentar, partial din cauza costurilor asociate, partial din cauza procesului sinuos pe care il presupune un astfel de tratament. Insa, atunci cand te confrunti cu lipsa mai multor dinti, problema se complica.

Un sistem revolutionar

Mare parte a clinicilor stomatologice vin in intampinarea ta si iti ofera solutii de plata a implanturilor pentru a putea beneficia de tratament. Dental Premier ofera o solutie si celor care nu vor sa experimenteze proceduri elaborate si perioade lungi de asteptare.

Astfel, poti beneficia de tot ceea ce presupune implantul: extractii, implanturi si dinti ficsi in doar 24 de ore prin intermediul sistemului Fast and Fixed. Acest sistem presupune montarea unei lucrari fixe provizorii la aproximativ 24 de ore de la operatia de insertie a implantului. Pacientul revine ulterior la 3-6 luni pentru lucrarea fixa definitiva.

Acest sistem revolutionar ofera marele avantaj practic si estetic de a avea dinti pe tot parcursul procesului. Acest lucru nu doar ca ajuta la imbunatatirea stimei de sine, dar te ajuta si din punct de vedere functional. Poti manca aproape orice, fara restrictii. Prin imbunatatirea procesului de masticatie, se imbunatateste si digestia. Lucrarea dentara este estetica si nu se deosebeste de restul dintilor.

Sistemul Fast and Fixed reprezinta o inovatie a implantologiei moderne, dezvoltata in Germania de producatori premium. Acesta se adreseaza pacientilor care si-au pierdut mare parte a dintilor, celor care sunt in pericol sa-si piarda in intregime dintii din cauza unei afectiuni precum parodontoza, precum si celor care au proteze dentare si vor sa scape de disconfortul creat de acestea.

Avantajele implantului

Implantul Fast and Fixed este indicat pentru persoanele care au putini dinti ramasi pe arcada, precum si celor care nu mai au niciun dinte. Timpul de vindecare se reduce la jumatate. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Endoret. Aceasta presupune separarea plasmei de sange, plasma care contine proteinele ce grabesc procesul de regenerare. Atunci cand doza terapeutica este aplicata in zona unde este necesara vindecarea, procesul de regenerare este stimulat. Se accelereaza vindecarea tesuturilor, iar riscul de inflamare este scazut.

fast and fixed
fast and fixed

Cu ajutorul sistemului Fast and Fixed vei putea zambi din nou in doar 24 de ore. Se va realiza o lucrare fixa insurubata. Lucrarea fixa se monteaza in aceeasi zi in care s-au inserat implanturile. In mod normal, in cazul in care maxilarul s-a resorbit, este necesara aditia de os. In cazul acestui tip de implant inovator, aditia de os nu mai este necesara.

Timpul de tratament se reduce considerabil, la fel si riscurile. Unul dintre cele mai mari avantaje il reprezinta faptul ca poti manca imediat dupa procedura. Timpul de asteptare asociat altor operatii mai complexe (sinus lifting, aditie de os, repozitionare de nerv) este redus semnificativ.

Sistemul Fast and Fixed nu prezinta dezavantaje nici de ordin practic, nici de ordin estetic. Singurul aspect care trebuie luat in considerare il reprezinta costul ceva mai ridicat asociat procedurii. Insa, planificand din timp si cu atentie bugetul, cu siguranta vei reusi sa te incadrezi. In plus, trebuie sa tii cont de faptul ca o procedura mai putin eficienta, dar mai ieftina, pe termen lung, poate da efecte adverse nedorite, ceea ce va necesita alte investitii. Per total, este posibil sa cheltuiesti mai mult de-a lungul timpului daca alegi strict pe criteriul de pret. Investeste in sanatate, investeste in tine!