Sector Group – ceasuri elvetiene cu design italian

 

Infiintata in anul 1973, Sector Group este o compania italiana de ceasuri de mana pentru barbati si femei, ce imbina in mod placut acuratetea si tehnica elvetiana cu designul italian. Fondata de catre Filippo Giardiello, in Napoli, Italia, acesta a devenit ulterior proprietarul Philip Watch, ulterior compania mutandu-se in Elvetia.  Pana in anul 1980 compania Sector domina deja piata italiana de ceasuri, facandu-se cunoscuta mai ales in industria de fabricare a ceasurilor sportive.

Grupul Sector s-a difersificat in urmatorii ani intr-un ritm alert. In anul 1990 a lansat marcile Chronostar si MoDe. In martie 2000, Sector a obtinut consimtamantul de a realiza ceasuri Roberto Cavalli. Iar mai apoi, dupa achizitionarea companiei Opera, a obtinut licenta pentru Valentino, in octombrie 2002. Diversificarea s-a incheiat prin uniunea grupului Benetton, Sisley si United Colors of Benetton in 2003. Din anul 2006 este detinut de catre grupul Morellato. Inca de la infiintare, compania Sector Group a fost mereu orientata catre sportivi si atleti.

 

Inceputul anilor ‘80 este numita epoca de aur pentru brandul Sector. Are o structura bine pusa la punct, cu birouri comerciale si distribuitori in intreaga lume si cu parteneri de productie puternici.

 

Brandul a devenit din ce in ce mai cunoscut datorita aparitiei sale la toate evenimentele sportive mari si grandioase. Astfel ca brandul este dedicat oamenilor optimisti, care fac fata provocarilor vietii si isi depasesc limitele in fiecare zi.  Sector foloseste sloganul “No limits”.

Sector este in principal brandul ceasurilor sportive, lucru ce reiese din aprecierile primite si din rezultatul cercetarilor neincetate. Cum spuneam si mai devreme, Sector este brandul ceasurilor sportive, dar la moda, oferind design inovator.

Pentru a ajunge la inimile tuturor iubitorilor de ceasuri sportive, Sector a format o asociatie a celor mai buni sportivi din intreaga lume.

Modelele care au adus glorie acestui brand sunt: seria Expander 135, seria Expander 750, Expander 750 si nu in ultimul rand Expander 950.

Prin campania “No Limits” brandul a castigat un succes rasunator. Acesta este si un model de marketing perfect. Cum ziceam si mai devreme, Sector s-a aliat cu oamenii iubitori de sport, astfel ca a pus bazele asociatiei, cooperand cu sportivi ce activau inclusiv in sporturi extreme cum ar fi: parasutismul in situatii extreme, alpinismul, scufundari, traversari ale Atlanticului solo, sau alte astfel de experiente. Astfel ca aceste sporturi au fost conectate cu brandul si cu sloganul sau “No Limits”.

Majoritatea modelelor sunt din otel inoxidabil si titan. Acest lucru le face sa fie de asemenea super rezistente si la apa. Cele mai multe modele au mecanism cuart ETA, iar pentru un pret mai ridicat, gasiti si cu mecanism automatic.

Pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro, gasiti ceasuri Sector atat pentru femei cat si pentru barbati.

Modelele de ceasuri pentru femei au bratari atat din otel inoxidabil, cat si din piele sau silicon, cu display digital sau analog, avand geam din cristal mineral rezistent sau cristal safir si culori ce variaza de la argintiu si auriu pana la roz, rosu sau mov.

Modelele de ceasuri pentru barbati vin in culori mai inchise, avand diferite forme, cu bratari din titan sau otel inoxidabil, cauciuc sau silicon, ori piele naturala. De asemenea display-ul poate fi analog sau digital, majoritatea cu rezistenta la apa de pana la 30 ATM.