Servicii Analko de prelucrari si confectii metalice pentru orice domeniu

analko

Compania Analko si-a inceput drumul in industria prelucrarii metalelor in anul 1974, incepand cu primul obiect de activitate si anume anodizarea. In prezent, compania ofera o gama variata de produse si de servicii acoperind o serie de domenii si de ramuri importante ale industriei, compania fiind implicata in numeroase domeni.

Prelucrare materiale metalice prin vopsire electrostatica

Analko este un lider pe piata in ceea ce priveste vopsirea electrostatica pentru procesele de prelucrare materiale metalice. In urma a 40 de ani de dezvoltare continua, compania are cele mai multe certificate de calitate, deoarece toata materia prima este selectata cu atentie si sunt urmarite toate stadiile de productie astfel incat rezultatele finale sa fie cele mai bun. Sansele de erori sunt astfel mult mai mici iar clientul final este de fiecare data multumit.

Producatorii de aluminiu au incredere in serviciile oferite de Analko, compania activand cu 9 linii de procesare foarte moderne si cu 2 linii de vopsire care se afla in Romania si in Grecia. De asemenea, cu ajutorul unitatii de anodizare, compania indeplineste toate cerintele necesare pentru a fi un lider in acest domeniu.

Procesul de sublicromie sau sublimare

In confectii metalice, procesul de sublimare sau sublicromie este o tehnologie foarte performanta, care ofera o prelucrare de calitate premium permitand decorarea suprafetelor si profilelor confectionate din aluminiu sau decorarea tuturor casetelor cu pelicule care imita suprafetele lemnoase. Aceasta tehnologie poate sa imite complet orice textura si culoare de lemn, granit si marmura, iar operatia poate fi aplicata inclusiv pe suprafetele de aliminiu vopsite avand un efect de durata. Paleta de culori va fi imbunatatita continuu si va oferi orizonturi noi aplicatiilor de natura arhitecturala.

Pentru confectii metalice, Analko poate executa o gama extrem de variata de servicii pe baza desenelor pe care beneficiarul le ofera. Se pot face prelucrari precum debitarile, indoirile si perforatiile care sunt foarte vaste si sunt intalnite in numeroase domenii, cum ar fi constructiile, fatadele, electronica si telecomunicatiile, bunurile de consum si lista poate continua.

Productie de rulouri si usi

Pentru productia de rulouri exterioare din aluminiu sau alte materiale metalice, usi de garaj sau usi sectionale, bariere si usi rapide sau plase de insecte sunt utilizate o serie de procese tehnologice foarte avansate astfel incat rezultatul final sa fie unul de calitate premium si pentru ca clientul final sa fie multumit de rezultate.

Analko este de asemenea si funrizor de produse finite cum sunt usile rezistente la foc sau usile metalice care au ca scop izolarea in cazul unui incediu a incaperilor din diverse cladiri industriale, rezidentiale sau in spatiile de birouri.

Un alt serviciu pentru care Analko este o companie recomandata este debitarea laser de foarte mare precizie, domeniu in care calitatea impresionanta si viteza foarte mare de procesare in cazul lucrarilor complexe, au facut ca un numar mare de clienti sa apeleze anual la aceasta companie.

Analko pune la dispozitia clientilor sai cele mai avansate produse si servicii astfel incat rezultatele finale sa fie perfecte.