Tigara electronica – alternativa mai sanatoasa a tigarilor clasice

Persoanele care au ajuns sa fie dependente de tigarile clasice au fost intotdeauna in cautarea unei alternative mai putin daunatoare, dar care sa le intretina viciul. Multe dintre aceste persoane s-au obisnuit sa fumeze atunci cand servesc o cafea sau imediat dupa masa, obisnuinta care poate fi continuata si cu o tigara electronica, dispozitiv care este cu pana la 95% mai putin nociv decat tigarile normale.

Vaporizatoarele au fost atent analizate inca de cand acestea au aparut pe piata si tot mai multe persoane au renuntat la tigarile clasice pentru ele. Majoritatea studiilor au aratat ca o tigara electronica este potrivita in masura in care stim ce model sa alegem in functie de etapa in care ne aflam, dar mai ales ce lichid este potrivit pentru noi. Chiar daca necesita o perioada de documentare inainte de a cumpara un astfel de kit, vaperii pot alege dintr-o gama larga de produse care ii tin departe de afectiunile medicale.

Este important sa tii cont de sfaturile unui specialist inainte de a utiliza o e-tigara pentru ca modelele sunt diferite, iar multe dintre acestea se adreseaza persoanelor care au experienta in acest domeniu. La fel se intampla si in cazul lichidului, sunt o multime de produse care contin o cantitate mare de nicotina, in timp ce puteti gasi pe rafturile magazinelor de specialitate chiar si lichid care nu contine nicotina.

De ce este o tigara electronica mai buna decat tigarile normale?

Aceasta intrebare sta pe buzele tuturor persoanelor care doresc sa renunte la fumat, dar au nevoie de o alternativa care sa le permita sa-si intretina viciul. Multe mituri au facut ca e-tigarile sa fie evitate de anumite persoane care nu acorda suficient timp documentarii. Totusi, cercetatorii au demonstrat ca o tigara electronica nu produce afectiuni pulmonare si boli cardiovasculare, asa cum tigarile clasice o pot face. Studiul s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni, cei testati fiind soarecii de laborator.

Chiar si cu aceste aspecte mentionate este important sa alegem doar tigarile electronice de calitate, cele produse de un brand recunoscut in acest domeniu si care ni se potrivesc in momentul respectiv. Mai mult decat atat, este important sa alegem un lichid care contine cat mai putina nicotina si sa nu folosim e-tigara in exces. Ne putem bucura de experienta vapingului chiar daca nu scoatem in permanenta aburi din plamani.