De ce este traditia cu brad de Craciun atat de apreciata

brad de craciun

In perioada sarbatorilor de iarna, observam cum un copac ofera un intreg cadru de binedispunere si armonie. Un pas important in creeri energiei pozitive il reprezinta acest obicei de impodobire al unui brad de Craciun de la BraziCraciun.net alaturi de familie. Expunerea la acest tipar de pregatire festiva in care un brad de Craciun artificial sau natural este impodobit in locuinta isi are originea in cele mai vechi timpuri, insa pe langa faptul de a mentine traditia bradul este apreciat si pentru ceea ce naste in noi ca oameni.

Sursa credintelor in traditia de Craciun

Peste tot in lume traditia sarbatoriri Craciunului este amplificata de credinta. Nasterea domnului Sfant este privita ca o slava care poate da sens vietii si o face sa fie mai speciala. Nu ne putem imagina cum ar arata viata fara brazi de Craciun incadrati in decoruri magine, ambiental fara lumini, colindatori sau bucate specifice pe masa.

Aceasta traditie este o sursa de alimentare cu energie pozitiva, pentru ca nasterea plasata ca centru al sarbatorii duce cu gandul la un nou inceput mai prielnic, mai bun, mai profund. Accentul de sarbatoare este frecvent echivalat cu sentimente bune fata de ceilalti, cu bunavointa, cu o imagine speciala a tot circuitului constient. Proiectia fiecarui brad artificial amplifica aceste simturi speciale si astfel dezvaluie o noua fata lumii intregi. Faptele se desprind din credinta iar actul de a vedea frumusetea pe carari argintate si frumos impodobite face ca acceasta traditie sa fie extrem de apreciata in intreaga lume. Aceasta simfonie pentru suflet trezeste in noi amintiri din copilarie si ne da puterea sa credem ca cele mai mari dorinte pot deveni realitate.

Ce schimba traditia unui brad de Craciun

Minunata schimbare care se produce in preajma sarbatorilor de iarna este asociata cu un moment efemer intens si desavarsit ce are impact asupra psihicului uman. Toata latura armonica creata de magia sarbatorii porneste de la impodobirea unui pom de Craciun si se termina cu feeria centrata pe timp petrecut alaturi de cei dragi.

Felul in care atmosfera sarbatorilor de Craciun aseaza stralucirea in fata nostra ne transmite un tonus vibrant, inaltator. E singura perioada in care deschizi ochii si vezi camuflajul creat cu brazi de Craciun giganti in toata splendoarea lor si amplassti peste tot in jur. Inconjurati de luminite, de felurite decoratiuni si oameni dragi traverseam cel mai fantastic moment de satisfactie emotionala.

Aceasta traditie cu brad de Craciun schimba in noi atitudinea: altruismul si compasiunea isi fac loc usor si propaga o unda de bunatate gigantica. In toata lumea bunatatea atinge cote inalte si primeneste. Usurarea sufleteasca facuta dintr-un sentiment de binefare si de bunatate este sursa de reflectie ce constituie un deliciu al Craciunului.

Fundalul potrivirilor cu farmecul de sarbatoare.

Atmosfera de sarbatoare este cea care incadreaza intreg cadranul de simturi debordante in sfera amplificata a bucuriei. In cele din urma, apare convingerea ca impodobirea unui brad de craciun in familie aprinde un imbold maiestuos in inima, in gand si-n privirea fiecarui membru implicat.

Copii asteapta cu inima plina de speranta si bucurie venirea lui Mos Craciun, iar noi ca oameni mari ne bucura de magia schimburilor de cadouri pastrand senzatia de satisfactie intensa indiferent de ceea ce primim. Reflectam la liniste, relaxare, bunatate, intrajutorare si experimentam in fiecare an noi si noi sentimente.

In tot acest cadran se creeaza sentimentul sa te bucuri si sa lasi totul sa fie asa cum se randuieste. Odata ce incepem sa vedem luminile speciale care ne inconjoara, decoratiuni magnifice si oameni entuziasmati ne conectam cu o sursa de energie miraculoasa. In timp ce faci asta, intreaga planeta isi joaca rolul sau de gazda perfecta si proiecteaza un contur clar si patrunzator pentru o contopire uimitoare. Asadar, un brad de craciun frumos impodobit transpune o simfonie de simturi ce completeaza armonios atmosfera de sarbatoare.