Avantajele utilizării unui bulk SMS pentru afacerea dumneavoastră

Happy girls addicted to gadgets reading sms in smartphone

 

 

SMS-ul este astăzi una dintre cele mai importante și mai specifice forme de marketing din câte există. Și există o explicație solidă pentru asta. Majoritatea oamenilor nu mai fac nimic fără telefoanele lor și fiind cu ele non stop în mână, este imposibil ca atunci când  primesc un mesaj  să nu îl verifice. Pe măsură ce tot mai multe companii încep să folosească serviciul SMS pentru promovare și pentru comunicarea cu clienții, dumneavoastră aveți ocazia să fiți înaintea tuturor printr-un sistem de sms-uri bulk, automatizate și fantastice pentru marketing. Acest sistem le permite să trimită mesaje captivante unor grupuri mari de oameni cât mai rapid și eficient din punct de vedere al costurilor și al timpului. Trimiterea unui singur mesaj, care poate fi personalizat cu ușurință folosește de asemenea un serviciu de gateway SMS de mare volum, care poate fi accesat acum cu ajutorul celor de la SMS Alert, simplu, rapid, comod și accesibil din toate punctele de vedere.

 

Dezvoltați un set de posibilități de utilizare

Există o mulțime de moduri diferite prin care puteți comunica cu fiecare dintre clienții dumneavoastră. Cu ajutorul unor bulk SMS puteți transmite acestora informații precum reducerile, ofertele și lansările de produse sau chiar puteți oferi detalii despre natura unei comenzi și despre statusul acesteia. Este foarte important să înțelegem nevoile clientului și mai mult decât atât să ne raportăm la acestea într-un mod cât mai eficient, iar cu ajutorul SMS Alert veți putea face acest lucru cu ușurință.

 

Faceți fiecare mesaj personal

Anii 1990 au fost perioada de glorie a marketingului de masă. Clienții de astăzi sunt însă mai interesați de campaniile de marketing individualizate care li se adresează doar lor și care le oferă informații bazate doar pe nevoile pe care le au. Când vine vorba de marketing realizat prin SMS, personalizarea este simplă. Aveți posibilitatea de a personaliza comunicările în masă cu materiale care includ totul, de la prenumele unui client până la ziua de naștere, precum și numele produselor și cupoanele de reducere. Totul va fi cât se poate de aplicat pe nevoile celui interesat și veți avea cu siguranță de câștigat în ceea ce privește experiența de cumpărare.

 

SMS este un membru fantastic al echipei dumneavoastră

Procesul de marketing este un efort de grup. Este important ca toate canalele de comunicare utilizate să colaboreze între ele și să coopereze pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. SMS-ul își justifică poziția în echipă, asistând generarea de trafic pentru alte canale și oferind asistență pentru obiectivele generale de marketing. De exemplu, dacă observați că o parte din clienți nu își verifică e-mailurile, ar trebui să le trimiteți un scurt SMS pentru a-i informa că mesajul a fost trimis în căsuța lor de e-mail. Pe de altă parte, ați putea folosi rețelele sociale pentru a convinge clienții să se înscrie pentru a primi notificări prin SMS despre ofertele flash și apoi să comunicați cu ei doar prin intermediul acestui sistem.