Candy Bar-ul pentru nunta ideala

Candy bar-ul sau in limba noastra – barul de dulciuri, se mai gaseste si sub denumirea de bufet sau masa de dulciuri. Cel mai interesant lucru la acesta este faptul ca se potriveste mai multor tipuri de evenimente, cum ar fi: nunta, botez, aniversare, petrecere de firma si chiar petrecere privata, cu tematica sau cu costume, evenimente in familie, petreceri de Halloween, de Valentine’s Day, de Craciun, de Anul Nou, de Pasti sau orice alta ocazie speciala.

In bufetul de dulciuri se poate include tortul ( de nunta, botez sau aniversare), fructe, prajituri, o fantana de ciocolata si chiar cartea de oaspeti , poze cu mirii sau cu familia si noul ei membru. Poate avea culori sau teme diferite. Va invitam sa alegeti o explozie de culoare pentru a exprima un spirit jucaus sau culori sobre pentru un plus de eleganta si rafinament!

Un candy bar inseamna mai mult decat aranjarea unor vase umplute cu dulciuri, presupune creativitate, experiment, imaginatie, pasiune, joaca…

Dulciurile sunt un rasfat pentru adulti, nu sunt doar pentru copii, dar de la ei veti invata ca nu sunt doar delicioase ci si amuzante, iar astfel distractia este garantata!

Bufetul de dulciuri este un adevarat festin care da culoare oricarui eveniment! Este un detaliu original la un pret accesibil! Putem afirma cu usurinta faptul ca este una dintre ultimele tendinte ale momentului, ceva inedit care poate deveni punctul de atractie al evenimentului.