Cum să împachetezi și să depozitezi obiectele din bucătărie

Este esențial să împachetați obiectele din bucătărie cu grijă în timp ce vă pregătiți de relocarea mobilierului, ținând cont de fragilitatea și încadrarea lor în noul spațiu de locuit. Vă oferim următoarele sfaturi rapide și practice pentru a vă împacheta în mod eficient bunurile de bucătărie pentru a vă ajuta în proces.

Dezordine: începeți prin a debarasa articolele din bucătărie pe care nu le mai folosiți sau de care nu mai aveți nevoie. Pentru a vă ușura , donați sau aruncați orice produs defecte, învechit sau duplicat.

1. Împachetați separat articolele fragile

Manipulați paharele fragile, vasele și alte obiecte fragile cu deosebită precauție. Folosiți cutii rezistente, cu o mulțime de căptușeală și împachetați individual fiecare articol în folie cu bule sau hârtie de ambalare pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului de mobilă  sau dacă doriți stocarea lor într-un spațiu de depozitare.

Capacele anumitor recipiente trebuie securizate pentru a preveni scurgerile în timpul mutări locuinței. Înfășurați casoletele cu folie alimentară sau scoateți capacele și împachetați-le individual.

2. Cum să împachetați televizorul

Este esențial să fii prudent în timp ce îți împachetezi televizorul atunci când te pregătești de mutare, fie că alegi să apelezi la o firmă de transport marfă fie că alegi să realizezi relocarea în regim propriu, pentru a asigura sosirea lui în siguranță la noua ta casă.

Dacă este posibil, începeți prin folosi ambalajul original al televizorului. Cutia și inserțiile din spumă sunt făcute pentru a proteja televizorul în duba de transport marfă atunci când este manipulat de firma de mutări mobilă și depozitare mobilier. Dacă nu aveți ambalajul original, ar trebui fie să utilizați o anumită cutie TV, fie să înfășurați televizorul în mai multe straturi de folie cu bule sau pături de protecție ( pot să fie achiziționate de la orice magazine de bricolaj ), umplând ferm toate părțile.

Pentru a avertiza transportatorii să manipuleze cu atenție pachetul, marcați-l ca „fragil”. Scoateți baza sau suportul televizorului dacă aveți unul și împachetați-l separat pentru a evita deteriorarea. Pentru a fi ușor de accesat la despachetare, puneți toate cablurile suplimentare și telecomanda într-o pungă cu etichetă și lipiți-o cu bandă adezivă pe cutia TV.

Pentru a evita orice deteriorare potențială a ecranului, se recomandă să mutați televizorul în poziție verticală. Este esențial să specificați firmei ce oferă servicii de transport București de a fi precaut atunci când vi se manipulează televizorul dacă lucrați cu o firmă de mutări, care vă va muta acest bun într-o duba de transport mobilă cu o firmă cu preț transport marfă bun cu dube 3,5 tone național și internațional.

3. Concluzie

Ar putea părea dificil să împachetezi și să depozitezi obiectele dintr-o bucătărie. Cu toate acestea, vă puteți împacheta cu succes bunurile pentru o mutare de succes cu o abordare logică și următoarele sugestii.

Pentru a vă proteja bunurile în timpul transportului, începeți procesul cât mai devreme posibil, curățați lucrurile de prisos și utilizați materiale de ambalare adecvate. Urmând aceste recomandări, vei fi pe drumul cel bun pentru a te muta cu succes în noul tău apartament cu toate bunurile în siguranță și gata pentru despachetare.