Sătmărenii au acces la investigații de ultimă generație

Clinica MentaLife din Satu Mare, prin intermediul echipei de profesioniști și echipamentelor de înaltă performanță pe care le deține, oferă locuitorilor județului și nu numai acces la investigații dintre cele mai avansate în multiple domenii medicale. Managerul clinicii, medic primar psihiatru, Cătălin Cismaş, plasează pacientul și nevoile sale în centrul atenției, dezvoltând constant gama de servicii cu specialități noi și tehnologie de vârf pentru intervenții mai rapide și eficiente.

 

Sub deviza „Ne pasă, ascultăm, oferim,” clinica MentaLife oferă o gamă variată de servicii terapeutice, inclusiv psihiatrie, psihoterapie, psihiatrie pediatrică, terapie complementară, psihologie, dezvoltare personală, cardiologie, diabet, boli de nutriție, pneumologie, reumatologie, endocrinologie și medicină internă. Echipa medicală este bine pregătită și actualizată cu cele mai recente proceduri, investigații și tratamente, având în vedere numeroasele cursuri și instruiri efectuate în străinătate.

 

Clinica MentaLife reprezintă un proiect dedicat acoperirii unei game variate de servicii medicale în oraș, pentru a compensa lipsurile din oferta serviciilor de stat. Accentul principal este pe tehnologiile moderne, în special în domeniul psihiatriei, aducând inovații în zona de nord-vest a țării și, posibil, în România.

 

Clinica oferă servicii de psihiatrie de înaltă calitate pentru copii și adulți, inclusiv diverse tipuri de psihoterapie (individuală, de grup, pentru traume), beneficiind de echipamente medicale certificate din SUA. De asemenea, sunt disponibile servicii de cardiologie (aritmologie, cardiologie intervențională), reumatologie și altele, folosind abordări terapeutice noi în concordanță cu tendințele actuale din străinătate.

 

O parte din serviciile medicale sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, în timp ce altele sunt în regim tarifar. Clinica se concentrează pe îmbunătățirea calității vieții pacienților, abordând pacienții ca entități unitare și recunoscând interconexiunea dintre sănătatea mentală și somatică.

 

Managerul clinicii, dr. Cătălin Cismaş, îndeamnă oamenii să nu trateze cu superficialitate senzațiile sau suspiciunile de boală, ci să aibă curajul de a cere opinia unui specialist. Problemele cardiace și bolile depresive rămân frecvente la nivel mondial, iar stresul este una dintre cauzele principale pentru apariția unor afecțiuni cardiace, autoimune sau psihice. Este important să se acorde atenție sănătății mintale, deoarece afectează întregul corp.

 

Citeste mai mult în Informația Zilei