Unde poti afla tot ce te intereseaza legal de celulele stem

Aflat in topul listei de proceduri revolutionare, transplantul de celule stem a reprezentat de-a lungul anilor un tratament al caror utilizari au continuat sa creasca, spre bucuria medicilor si a pacientilor care in caz contrar ar fi beneficiat de o durata a vietii mult mai scurta. Luand in considerare bilantul de peste 80 de patologii diferite in cadrul carora transplantul autolog sau alogen sunt citate ca fiind terapia de electie, necesitatea recoltarii in prealabil nu a fost nicicand mai importanta. Totodata, posibiliatatea accesarii acestui serviciu la o scara tot mai larga a contribuit la statutul de procedura de rutina pe care recoltarea o are la momentul prezent. Astfel, orice parinte care se gandeste la viitor si doreste sa ii asigure copilului sau cea mai buna calitate a vietii poate alege sa colaboreze cu o banca de celule stem, atat pentru procedeul de prelevare, cat si pentru stocarea ulterioara.

Despre importanta recoltarii de celule stem la momentul oportun

Daca si tu doresti sa iti maresti familia si cauti sa apelezi la serviciile unor profesionisti in domeniu, www.stemsure.ro este site-ul care iti ofera toate datele de care ai nevoie pentru a face o decizie informata. Indeosebi in secolul XXI, cand mortalitatea continua sa scada odata ce descoperim terapii tintite pentru tot mai multe boli, este important sa constientizam faptul ca deciziile luate intr-un moment crucial ne pot defini calitatea vietii in urmatorii ani sau ne pot ajuta sa facem diferenta in salvarea cuiva drag. Dat fiind faptul ca prima poveste de succes a unui transplant realizat cu ajutorul unui alt membru al familiei face ocolul lumii medicale de mai bine de 30 de ani, luarea deciziei de a recolta celule stem de tip mezenchimal din cordonul ombilical este in prezent deopotriva facila si chiar avantajoasa din punct de vedere financiar.

Alege cea mai buna banca de celule stem pentru tine

Bucurandu-se de rezultate remarcabile pe piata autohtona de un deceniu, succesul bancii Stem Sure este dat de angajamentul pe care aceasta il ia de fiecare data fata de clienti, de a recolta probe viabile, care mai apoi sa poata fi pastrate in cele mai bune conditii timp de zeci de ani, asigurand astfel o sansa in plus la o viata sanatoasa. Fie ca este vorba de testimoniale ale pacientilor ce au beneficiat de acest procedeu sau informatii suplimentare referitoare la scopul si metodologia transplantului, www.stemsure.ro iti sta la dispozitie oricand pentru a te documenta dintr-o sursa sigura, despre cele mai noi progrese ale medicinei regenerative. In acest fel, oricand vei decide sa apelezi la serviciile unei institutii de acest tip in care sa ai incredere, vei dispune deja de toate datele necesare pentru a face cea mai buna decizie pentru familia ta.

Afla cele mai noi informatii despre cercetarea cu celule stem

Dupa ce a fost definitivat protocolul pentru pacientii cu patologii din spectrul hematologic sau oncologic, directia de cercetare a continuat, incercand sa descopere utilizari pentru defecte de natura tisulara, multe dintre ele reprezentand grave probleme in procesul de recuperare. Astfel, fie ca este vorba de lipsa de contractilitate a muschiului cardiac dupa un infarct sau gradul crescut de impotenta functionala a tegumentului dupa o arsura, toate aceste complicatii pot fi abordate cu ajutorul programului Rigenera, care promite instalarea procesului de regenerare, precum si redarea functiei in proportii variabile. Inca de la sfarsitului anului 2018, atunci cand primele interventii de acest gen au fost realizate in premiera la Stem Sure, aplicatiile practice pentru interventiile regenerative au continuat sa creasca, lucru care certifica gradul lor de eficacitate. In acest context, afectiunile pentru care pacientii se adreseaza pentru grefe de tip autolog sau omolog incep de la probleme de ordin estetic, precum alopecia si ridurile si continua cu artroze, arsuri sau cicatrici keloide ale plagilor.