Afla care sunt cei mai buni doi adezivi pentru infoliere MDF, conform review-urilor utilizatorilor

Mobilierul din MDF infoiliat este astazi o alternativa excelenta la mobilierul din mdf vopsit sau furniruit, mai ales din punct de vedere al costurilor. Acesta este format din placi de MDF cu diverse forme, peste care se aplica o folie de PVC si este mult mai ieftin decat alte optiuni. Lipirea acestei folii este strans determinata de calitatea adezivului, care se foloseste la temperaturi inalte.

Despre cei mai buni doi adezivi pentru infoliere MDF vorbim in acest articol, care vine in intampinarea ta cu recomandari concrete. Sistemele de adezivi KLEIBERIT de origine germana sunt renumite in domeniul infolierii profilelor de interior, datorita rezistentei lor excelente atat la caldura, cat si la frig si la umiditate constanta. Iata care sunt cele doua produse care au castigat increderea utilizatorilor si despre care merita sa stii mai multe!

 

KLEIBERIT SK 743.5, un adeziv de topire utilizat pentru caserarea profilelor de interior

KLEIBERIT SK 743.5 este un adeziv utilizat pentru caserarea profilelor de interior de tip sipca din lemn, din MDF si din PAL fin, cu folii de hartie. Acest produs extrem de recomandat in aplicabilitatea practica este considerat „termostabil”. Cu alte cuvinte, folia de pe profil „nu transpira” in timpul aplicarii, ci are un comportament foarte bun. Adezivul face parte din gama KLEIBERIT, de origine germana, cunoscuta pentru eficienta dovedita intr-o arie vasta de aplicatii. Aceasta gama satisface – in mod real – nevoile clientilor, prin calitati esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca astazi orice adeziv: rezistenta sporita la temperaturi extreme (ridicate / scazute), rezistenta la umiditate, stabilitate,  usurinta in aplicare, pret bun.

 

KLEIBERIT SK 746.2, un adeziv de topire universal, utilizat la imbracarea cu furnire a lemnului 

KLEIBERIT SK 746.2 se foloseste la imbracarea cu furnire atat a lemnului, cat si a materialelor pe baza de lemn. Este un adeziv de topire universal, cu o rezistenta initiala ridicata, ce se poate utiliza inclusiv pentru profiluri cu forma complicata, acesta fiind un mare avantaj. De asemenea, acest adeziv este o buna optiune pentru furnire cu fiba caserata. Printre beneficiile care claseaza acest produs in topul celor mai eficienti adezivi se numara: stabilitatea foarte buna la temperaturi extreme (joase sau inalte), stabilitate si rezistenta la imbatranire, mentinerea calitatilor in timp, rezistenta sporita la baituri si aplicare lacuri. Temperatura de prelucrare este intre 190 si 220 de grade Celsius, iar consumul specific 130 g / m patrat.

 

Motivele pentru care gama KLEIBERIT de adezivi pentru infoliere MDF este cea mai recomandata

Gama de adezivi pentru infoliere MDF de la KLEIBERIT se bucura de o recunoastere la nivel global, tocmai datorita eficientei dovedite intr-o arie vasta de aplicabilitate. Producatorii de mobilier din MDF vopsit au in vedere calitatea adezivului astazi, mai mult ca oricand.

Daca adezivul nu indeplineste cerintele avansate de calitate, folia se va dezlipi usor de pe suprafete, iar producatorul se va confrunta cu nemultumirea clientilor sai. Adezivii din gama KLEIBERIT sunt net superior altor produse din aceeasi categorie si se pot achizitiona si direct din Romania, de la Klebrom. Magazinul cu sediul central in Brasov iti ofera si posibilitatea de a comanda online produsele, atat in scop de business, cat si personal. Klebrom.ro nu vinde doar adezivi, ci si folii si lacuri de protectie a lemnului de cea mai buna calitate de pe piata. Merita!