Șemineul pe colț – o alternativă potrivită oricărui spațiu

Ai descoperit frumusețea șemineelor, atmosfera relaxată pe care acestea o oferă oricărei încăperi, dar și căldura pe care un asemenea accesoriu o poate oferi și îți dorești să te bucuri și tu de toate acestea? Îți faci totuși griji că spațiul în care dorești să te bucuri de un șemineu este destul de mic?

Descoperă, în acest caz, varianta unui semineu pe colt, variantă special adaptată pentru spațiile mai mici, dar cu același efect plăcut și relaxant!

De ce să optezi pentru un șemineu pe colț?

Dacă deja te-ai hotărât că îți dorești un șemineu, cu siguranță știi că acesta oferă încăperii în care este instalat o atmosferă relaxantă și plăcută, dar și o sursă eficientă de încălzire! În cazul în care spațiul în care dorești să utilizezi șemineul are dimensiuni reduse, un astfel de accesoriu te poate ajuta să obții un efect minunat!

Poți integra un șemineu de colț astfel încât să armonizeze cu celelalte obiecte din jur, sau poți face din acesta locul preferat din încăperea respectivă. Astfel, încăperea va căpăta un aer primitor, iar aspectul îi va fi schimbat în totalitate. În plus, trebuie să știi că în funcție de preferințele tale, dar și de aspectul general al încăperii, poți opta fie pentru un șemineu din piatră, granit sau marmură!

Șemineu electric pe colț, o variantă economică

Nefiind proiectat ca sursă principală de încălzire, șemineul electric are în dotare o tehnologie LED ce are scopul de imitare a aspectului arderii lemnului. Acest tip de șemineu are în componența sa și un sistem de încălzire, dar trebuie ținut cont că este indicat să îl utilizezi ca sursă alternativă de încălzire, datorită consumului mare de energie. Totuși, această variantă este practică, se montează ușor și îți oferă atmosfera caldă și relaxată, asemenea unui șemineu pe lemne. În plus, cu ajutorul unei simple telecomenzi vei opri sau vei porni șemineul atunci când îți dorești, vei selecta luminozitate și flacăra!

Șemineu cu lemne pe colț

Fie că optezi pentru un șemineu pe lemne cu focar închis sau deschis, trebuie să știi că montajul acestuia este mai complicat și necesită multă atenție. Este indicat să alegi o echipă de oameni profesioniști care știu exact ce trebuie să facă. Astfel, tu te vei putea bucura rapid de un șemineu frumos, executat și montat corect. În primul rând, cavitatea unde va fi montat șemineul trebuie să fie facută fie din vată minerală, fie din ceramică. În plus, este bine să se lase un mic spațiu între structura de cărămidă și partea de lemn a casei, pentru a fi eliminat orice fel de risc.

Avantajele pe care ți le oferă un șemineu pe colț

Este important să știi că atunci când optezi pentru un șemineu pe colț, acesta îți oferă mai multe avantaje, dintre care cele mai importante sunt:

  • Eficiența ridicată;
  • Distribuiția uniformă a căldurii;
  • Dimensiuni compacte;
  • Oferă o atmoferă de liniște și confort;
  • Economie de materiale în construirea unui șemineu de piatră de colț, comparativ cu unul de perete.

Seminee-Expert.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee, cu focare închise sau deschise, șeminee pe lemne ori șeminee bio, și chiar sobe și coșuri de fum! Pe oricare dintre acestea le poți comanda din confortul propriei case, urmând ca apoi să te bucuri, împreună cu cei dragi, de alegerea făcută! Folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de alegerea unui semineu de calitate, construit din materiale de top, cu un design deosebit!

Contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0721280587