Costume medicale comode

Costumele medicale comode, moderne și profesionale sunt vestimentații în care angajații clinicilor și centrelor medicale sau de cosmetologie își petrec cea mai mare parte a timpului. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie igienic, să ofere libertate de mișcare și confort, și în același timp să fie frumos și chiar la modă.

Costumele medicale profesionale din magazinul online Doctor in Uniforma sunt împărțite în două categorii. Prima categorie conține haine specializate concepute, de exemplu, pentru chirurgi sau asistenți de laborator. Acestea sunt haine care funcționează în condiții speciale, sterile pentru a proteja pacientul sau biomaterialul, sunt durabile și etanșe pentru a te putea proteja. Un astfel de costum este nu numai comod, ci și extrem de funcțional.

Costum medical cu elastic pentru recepție

În a doua categorie, intră costumul medical cu elastic pentru primirea și consultarea pacienților, precum și deplasarea pe teritoriul spitalului sau clinicii. Un costum medical cu elastic include o bluză sau tunică și pantaloni cu elastic în talie.

Astfel de haine sunt potrivite nu numai pentru personalul clinicilor, ci pot fi folosite și de reprezentanți ai diferitelor profesii conexe – esteticieni, artiști de machiaj, angajați ai hotelurilor și saloanelor spa. Dulapul modern de lucru al unui medic abordează stilul urban. Direcția casual, folosește motive de îmbrăcăminte sport și pentru timp liber, cu anumite elemente ale stilurilor militare și safari.

Costumele medicale au primit de la designeri câte puțin din fiecare. Țesăturile colorate sau imprimate sunt utilizate pe scară largă pentru confecționarea de costume medicale. În unele clinici, culorile indică specializarea – de exemplu, costumele chirurgilor pot fi verzi, cardiologii pot utiliza costume medicale albastre și albe, iar ținuta medicului pentru copii poate arăta ca a unui personaj de desene animate. Variațiile detaliilor structurale servesc scopurilor expresive. Reliefuri conturate, decupaje elegante, blocuri de culori contrastante sau blocuri texturate, inserții întinse, buzunare, clapete etc.

Costume medicale comode – Accesorii

Jocul formelor și texturilor este completat de o varietate de accesorii la modă: fermoare grațioase cu o șină subțire, catarame și inele, butoane (inclusiv cele cu simboluri medicale). De asemenea, la costumele medicale pot exista detalii fanteziste, cum ar fi șnururi, margini spectaculoase, cusături decorative care accentuează silueta, broderie și aplicații cu simboluri medicale abstracte, cu logo-ul clinicii sau cu o pictogramă care indică direct domeniul profesional.

Accesoriile expresive, atrăgătoare sunt o altă modalitate de a diversifica severitatea unei uniforme medicale.  Astfel, utilizarea pură a unui halat alb medical devine un lucru de domeniul trecutului. Astăzi, designerii de modă creează costume comode pentru personalul medical.

Materiale și culori

Varietatea de culori, varietatea de stiluri și varietatea de materiale permit crearea de costume medicale comode, care să creeze imagini ce dezvăluie individualitatea interpretului său în munca de zi cu zi. Costumele medicale pentru personalul clinicii îndeplinesc tendințele stilului urban modern și sunt sensibile la tendințele înalte ale modei.

Costumele medicale la modă, practice și elegante, nu doar că au un aspect elegant, îngrijit și frumos, ci oferă protecție tuturor medicilor și personalului medical, farmaciștilor, lucrătorilor medicali și altor specialiști. Țesătura literalmente respinge praful și microbii, și cu onoare rezistă la o varietate de influențe mecanice. În plus, este foarte ușor de spălat și de dezinfectat, fără a-și pierde calitățile. Costumele medicale comode te servesc mult timp și nu își pierd forma și aspectul.