De ce gantere ai nevoie, in functie de experienta si greutatea ta?

gantere

Pentru a arata bine si a fi in acelasi timp si sanatos, este nevoie de efort. Exercitiile fizice au beneficii multiple pentru cei care le practica in mod regulat, pe termen lung.

Ca sa reusesti sa te bucuri de aceste beneficii, trebuie sa alegi accesoriile potrivite pentru exercitii, in functie atat de experienta, cat si de greutatea pe care o ai. Iata ce gantere sunt disponibile in magazinul online Sport-Mag, in functie de fiecare nivel de antrenament!

Incepe usor, cu 2,5 kilograme pentru fiecare brat!

Setul de doua gantere Sportmann, cu greutatea de 2,5 kilograme fiecare, este indicat atat pentru femei, cat si pentru barbatii care se afla la inceput, in ceea ce priveste exercitiile fizice. Usor de folosit si de depozitat, setul este indicat indeosebi pentru exercitii de aerobic. El poate fi utilizat impreuna cu banca de aerobic, ceea ce permite antrenarea concomitenta a musculaturii superioare si a celei inferioare a corpului.

Produsele sunt realizate din metal si au suprafata din vinil, material care le confera design placut, aderenta crescuta la manevrare, precum si rezistenta la zgarieturi. De asemenea, acest strat de vinil protejeaza podeaua, in cazul in care sunt scapate pe jos in timpul exercitiilor. Cu ajutorul lor, poate fi dezvoltata musculatura bratelor, a pieptului si a spatelui. Setul poate fi cumparat la pretul de 75 de lei.

Gantere de 10 kilograme, dupa ce ai facut progrese!

Gantera hexagonala Sportmann, cu greutatea de 10 kilograme, este recomandata pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte muschii bratelor, ai pieptului si spatelui. Pentru o depozitare mai usoara si pentru a nu avea tendinta sa se rostogoleasca, aceasta are o forma hexagonala.

Greutatile sunt fabricate din cauciuc rezistent, in timp ce manerul solid este realizat din fier. Acest maner are forma ergonomica si prezinta striatii pe suprafata, pentru a impiedica alunecarea. Pe langa calitatile functionale, produsul se remarca si prin aspectul estetic. Poate fi achizitionat pentru suma de 200 de lei.

Doua gantere Sportmann de 20 de kilograme, pentru avansati

Setul contine 16 discuri din PVC cu ciment, doua bare cu maner aderent, precum si 4 sigurante cu filet. In ceea ce priveste discurile, greutatea este repartizata in felul urmator: 4 discuri de 0,5 kilograme, 4 discuri de 1,25 de kilograme, 4 discuri de 2 kilograme si 4 discuri de cate 5 kilograme fiecare.

Discurile sunt fabricate din PVC rezistent la uzura si sunt umplute cu ciment. Barele sunt prevazute cu manere aderente, pentru stabilitate inalta in maini in timpul exercitiilor. Sigurantele cu filet sunt usor de folosit si impiedica alunecarea discurilor de pe bara.

Datorita acestor caracteristici, produsele sunt potrivite pentru antrenarea eficienta a musculaturii superioare a corpului atat acasa, cat si la sala. Setul poate fi cumparat la pretul de 499 de lei.

55 de kilograme, pentru cei puternici!

Persoanele care au experienta si au dezvoltat deja o masa musculara considerabila se pot antrena cu gantere mai mari. Este cazul produsului Sportmann, cu greutatea de 55 de kilograme, potrivit pentru a dezvolta si mai mult musculatura bratelor, a pieptului si a spatelui.

Produsul are forma hexagonala, pentru o depozitare mai usoara. Este realizat dintr-o combinatie de fier si cauciuc. Manerul are forma ergonomica si prezinta striatii pe suprafata, pentru o prindere ferma in mana, impiedicand alunecarea. Are lungimea de 46 de centimetri si diametrul de 18 centimetri, in timp ce lungimea manerului este de 11 centimetri. Pretul este de 1 100 de lei.

Asadar, pune-ti muschii la treaba! Propriul tau corp iti va fi recunoscator!