DistinctMob – mobilier ergonomic si sigur pentru gradinite si scoli

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in fabricarea mobilierului scolar, a celui pentru birou si a diverselor accesorii ce completeaza un mediu pedagogic sau unul office, DistinctMob SRL se remarca prin raportul calitate – pret favorabil utilizatorului.

La capitolul mobilier scolar, firma de mobilier din Gilau ofera clientilor sai – scoli, gradinite, licee, universitati piese de mobilier de calitate, gata montate la livrare, concepute dupa standardele romanesti si europene in vigoare. Mobilierul este realizat din materiale de calitate, oferind astfel siguranta si confort destinatarului final. In portofoliul firmei se gasesc piese de mobilier precum banci scolare, table, scaune scolare, mobilier gradinita ca mese si scaune pentru gradinite, toate concepute dupa studii ample, realizate in colaborare cu cadre didactice si profesionisti in domeniu. Mobilierul realizat are in vedere oferirea unui cadru pedagogic sigur, confortabil, usor de intretinut si care sa faciliteze invatarea.

Unul dintre cei mai importanti factori de decizie in achizitionarea mobilierului scolar este contextul socio-economic. De aceea, DistinctMob SRL isi adapteaza permanent strategia de lucru pentru a oferi produse superior calitative, la preturi accesibile. Mobilierul scolar DistinctMob se regaseste in mii de gradinite, scoli, licee si universitati din tara.

Un alt factor ce se remarca in cadrul companiei este posibilitatea de a crea mobilier la comanda, adaptat spatiului si nevoilor fiecarei solicitari. Personalul calificat se deplaseaza la sediul proiectului, realizeaza impreuna cu clientul un plan de arhitectura ideal si proiecteaza mobilier scolar conform acestui plan.

Toate aceste aspecte fac din DistinctMob solutia ideala pentru dotarea institutiilor de invatamant cu mobilier scolar de calitate.