Fii în pas cu moda cu un ceas de mână vintage de la VeeShop

Deși scopul de bază al unui ceas este de a indica ora, accesorizat cu un outfit corespunzător, poate contura cu succes o eleganță aparte. Cu atât mai apreciat va fi look-ul când încheietura mâinii va fi măiestos înconjurată de un model în stil vintage, atipic.

Într-o lume aflată într-un proces neîntrerupt de modernizare, de ieșire din tiparele obișnuite, un ceas de mana cu design inedit ca cele ce alcătuiesc colecția de la VeeShop schimbă cu totul percepția asupra modernității, a atipicului. Vintage și totuși contemporan, un astfel de accesoriu devine indispensabil iarna aceasta.

De ce îți vei dori și tu un ceas de mână de la VeeShop în cutia de bijuterii?

Simplu: este mereu în tendințe, denotă o personalitate puternică și gusturi rafinate în materie de accesorizare.

Un curent care datează din perioada 1920- 1970, stilul vintage pare să nu îmbătrânească niciodată. Un ceas de mână definit de acest stil se traduce prin piese de accesorizare inedite, atemporale, mereu o soluție la îndemână pentru a completa cu finețe ținutele. Întotdeauna apreciat, acesta schimbă cu totul percepția publicului vizavi de moda vintage, pentru că fiecare detaliu ce îl caracterizează transmite un farmec aparte, fiind un adevarat simbol al eleganței feminine.

Nu se demodează niciodată, dar mereu va completa ținute la modă. Nu doar fanele acestui curent, ci multiple personalități și preferințe îl găsesc interesant, de aplicat în cadrul outfit-urilor diverse. În principal cele care adoptă un stil casual – elegant își pun toată încrederea într-un astfel de ceas. Un model vintage glam este cu atât mai special. Așa cum se regăsește la VeeShop, acesta iese în evidență prin brățara lată, impunătoare, în nuanță auriu-cupru, completată de cristale colorate.

Farmecul acestor ceasuri este dat de detalii simple, precum afisajul analogic. Funcționează cu mecanism quartz, au brățara fixă, iar închiderea se realizează simplu, prin balama. Pot fi rotunde, ovale sau dreptunghiulare, cu modele nemaipomenite: din zale în formă de lalele cu hematite, cu frunze și flori, cristale, etc. Acestea sunt fermecătoare și prin cifrele arabe cu care indică ora.

De asemenea, sunt recunoscute pentru rezistența crescută a materialelor ce le au la bază, acestea fiind reprezentate de diverse aliaje metalice.

Uneori suficiente pe partea de accesorii, alteori mai evidente prin completare cu broșe/ lănțișoare sau cercei în același stil, ceasurile vintage dictează moda în fiecare sezon.

Alegerea potrivită a unui astfel de ceas nu este definită de reguli scrise. Totul ține de preferințele proprii, iar raportarea la articolele vestimentare din garderobă face ca decizia să fie mai ușoară.

Ceasurile de mână în stil vintage de la VeeShop promit să înfrumusețeze ținutele doamnelor și domnișoarelor în această iarnă, indiferent de stilul preferat. Raportul excelent dintre preț și calitate încurajează o astfel de achiziție.