H2On, cea mai buna solutie pentru cei care iubesc cafeaua Julius Meinl!

Se spune ca totul are un inceput, insa cum poti proceda pentru a incepe fiecare dimineata cu maximum de voie buna? Raspunsul este simplu, ai nevoie de o cafea vieneza, cu traditie, intens aromata, mai exact, ai nevoie de o cafea Julius Meinl.

Si cum te poti bucura in fiecare zi de cea mai buna cafea chiar la tine acasa sau la birou? Raspunsul este si mai simplu: H2On este solutia de care ai nevoie! Un serviciu unic in Romania, H2On iti aduce cele mai bune ceaiuri, cafea si apa sub brand propriu chiar la tine acasa sau la birou. Suna tentant? Descopera mai multe informatii despre acest subiect in cele ce urmeaza!

Descopera experienta H2On!

Initial, H2On a pornit ca o afacere menita sa ajute firmele mici si medii care, din motive ce tin de timp, nu puteau sa se aprovizioneze cu apa si cafea. Succesul de care s-a bucurat aceasta companie, insotit de cererile de colaborare venite de la persoane fizice, a transformat H2On intr-o companie de renume care lucreaza atat cu persoane fizice, cat si juridice.

Produse premium, de calitate superioara

La H2On, vei gasi cele mai bune sortimente de ceaiuri si cafea Julius Meinl, LavAzza, illy si Tora Bika. De asemenea, poti beneficia de apa H2On la bidoane de 19 litri, recunoscuta la nivel international pentru puritatea si calitatea sa. Tot aici, vei descoperi dozatoare de apa si accesorii pentru acestea, toate menite sa iti permita sa te hidratezi corespunzator si sa mentii un stil de viata sanatos.

Iar asta nu e tot! Daca vrei sa te bucuri de o cafea Julius Meinl acasa sau la birou, H2On ofera posibilitatea de a cumpara sau de a primi in custodie un espressor Julius Meinl profesional. Iata care sunt conditiile de care trebuie sa tina cont companiile atunci cand opteaza pentru cea de-a doua varianta!

In cazul in care vrei sa te bucuri de un espressor Julius Meinl Dr Coffee F11 oferit gratuit in custodie, trebuie sa comanzi lunar pachetul oferta care include 8 pungi de cafea Julius Meinl, sortimentul Cremcafe Trieste Espresso.

Daca preferi capsulele de cafea Julius Meinl Professional, este recomandat sa optezi pentru pachetul care include 4 cutii dintre acestea. Astfel, vei primi in custodie un Espressor Julius Meinl Saeco Area branded. Cat timp repeti comanda lunar, te poti bucura gratuit de functionalitatile aparatului de cafea, dar acesta va ramane proprietatea H2On.

Serivicii de top

Experienta H2On incepe chiar din momentul in care iei hotararea de a apela la serviciile puse la dispozitie de aceasta companie. Livrarea va fi efectuata prin flota proprie de masini chiar in ziua in care ai plasat comanda.

In plus, ai parte de servicii de mentenanta H2On, dar si de o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand ai nevoie de ajutor. Preturile mici si calitatea produselor sunt garantate. In cazul in care inchiriezi un aparat de cafea, ai parte de un contract flexibil, care poate fi intrerupt oricand doresti, fara extra-costuri.

Acceseaza acum platforma H2On si descopera mai multe oferte de nerefuzat, care iti vor permite sa te bucuri de cele mai bune produse si servicii chiar la tine acasa sau la birou!