Inchiriaza structuri auxiliare in constructii, in loc sa le cumperi

Activezi in domeniul constructiilor? Inseamna ca stii deja cat de important este fiecare pas pe care il faci pentru a-ti duce la bun sfarsit lucrarile. Acum ai, insa, o solutie in plus prin care poti sa economisesti si sa-ti gestionezi mai usor bugetul.

Alege sa inchiriezi structurile auxiliare care iti sunt necesare, in loc sa le cumperi. Astfel, vei plati mai putin pentru popi metalici, pentru sistemele de cofrare, dar si pentru schelele metalice care sunt necesare in timpul oricarei lucrari, indiferent daca este vorba despre renovari sau despre construirea unor cladiri noi.

Popi metalici – descopera ce sunt

Disponibili in diferite dimensiuni si cu diametre variate, popii metalici au rolul de a sustine constructiile. Acestia pot fi folositi pentru mai multe cladiri, fiind esentiali in etapa de ridicare a imobilelor. De exemplu, popii metalici pot fi utilizati atunci cand se construiesc tavanele, dar si cand se lucreaza la etajele superioare. Realizati din materiale rezistente si durabile, popii ofera muncitorilor siguranta de care au nevoie pe santier.

Sisteme de cofrare

Sistemele de cofrare se numara si ele printre structurile pe care le poti inchiria fara probleme. Cu ajutorul acestora poti sa torni mai usor fundatiile caselor, precum si fundatiile pentru garduri. Mai mult, sistemele de cofrare sunt realizate astfel incat sa fie folosite in situatii diverse, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea de a alege usor ceea ce corespunde nevoilor tale.

Macarale

Nu exista santier fara macara. Este vorba despre un utilaj datorita caruia poti sa ridici foarte usor materiale de constructii grele, in cantitati mari. Va fi nevoie sa ai pe cineva in echipa care sa manipuleze macaraua, insa acest lucru nu este dificil de indeplinit.

Schele metalice

Reglabile in inaltime, realizate din metal galvanizat, schelele sunt si ele esentiale pentru tine atunci cand vrei sa lucrezi in domeniul constructiilor. Important este sa alegi modelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. De ce? Muncitorii care le vor utiliza trebuie sa se simta in siguranta. De exemplu, schelele pot suporta mase diferite: verifica acest detaliu, inainte de a lua o decizie.

Utilaje de constructii

Utilajele de constructii te ajuta intotdeauna sa-ti usurezi munca. Printre cele mai importante se numara:

  • mini-compactoarele – aceste utilaje iti vin in ajutor atunci cand vrei sa compatezi foarte bine terenul pe santier;
  • mini-excavatoarele – mai usoare decat excavatoarele clasice, utilajele mini sunt mai simplu de folosit si de manevrat;
  • bobcat-urile – cu incarcare frontala, de mici dimensiuni, bobcat-urile sunt usor de manevrat. Acestea sunt prevazute cu furci sau cupe si au transmisie pe senile ori pe roti, in functie de terenul pe care urmeaza sa le folosesti;
  • buldoexcavatoarele – sunt excelente atunci cand vrei sa scoti pamant pentru a pregati terenul. De regula, buldoexcavatoarele sunt eficiente mai ales la inceputul lucrarilor, atunci cand te ocupi de realizarea fundatiilor.

Pe toate cele mentionate anterior le poti inchiria foarte usor: tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi o lista cu cele necesare, pentru ca ulterior sa stii exact ce sa transmiti firmei cu care colaborezi.

Lucinvest.ro dispune de structuri auxiliare, dar si de utilaje de calitate, datorita carora poti sa intreprinzi o gama larga de lucrari. De la cofraje metalice, pana la popi si schele metalice sau utilaje de mici dimensiuni, pe toate le poti inchiria, astfel incat sa-ti eficientizezi costurile in timpul oricarui proiect. Gandeste-te la perioada in care structurile auxiliare iti sunt necesare, pentru a putea incheia un contract avantajos!

Date de contact:

Telefon: (40)745.410.817

E-mail: [email protected]